Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ŚMIECHU WARTE !

Błyskotka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj koleś popsuł mi konstrukcję, napisał do mnie na prywatną wiadomość czy bym mogła mu pomóc w forum i prosił gg, dzisiaj odpisałąm mu, każe mi zarejestrować na forum ale nie podał mi strony tylko gryicheaty, dla niego jest to adres strony zebym reklamowala jego forum na mpc , nie ze mna te numery i z góry alarmuję nie logujecie na zadne forum mniej wiuecej o tej nazwie podejrzewam ze to strona wyludzania hasel. Twierdzi ze ma moje gg z mpc tylko problem nigdy nie podawałam, administratorzy neich sprawdza czy nie mieli wlamu do bazy

Weteran
Opublikowano

Nie ogarniam o co ci chodzi..

Jaki włam do bazy ?

Policz do 10, uspokój się i spokojnie napisz o co ci chodzi.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Mam pytanie jaki idiota by wlazł na konkurencyjną stronę MPC przecież każdy wie że MPC the best i większość ma nielegalne IP.Board.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

jej chodziło o to, że deblie spamią na pw/gg z reklamami innych for. I ona myśli, że to wyłudzanie haseł. ^ ^. śmiechu warte haha. Oni tylko chcą rozreklamować forum

//edit znam te osoby :D. Hhahahahahah 15 latek który ledwo html zna i inne języki ma się włamać do bazy?? Taki włam jest na rangę "annonymous"

76561198034810506.png

Opublikowano

@up. Możesz rozwinąć o co ci chodzi?.

Ja tylko dodam iż to są tylko reklamy for. Do mnie też poleciał spam, że mogę mieć modka itd. A jeden z nich to mój kolega co ledwo html zna, stronę oni kupowali. Te forum to jest tylko nieudany copy mpc. Niczym się nie różni. Nie są to żadne wyłudzacze itd. Nie wciskaj kitów

76561198034810506.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...