Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd win32 na win7

patekk1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj sobie zainstalowałem lol'a. Grałem wbiłem 5lvl, cieszyłem się, dobra nie o tym mowa. Przejdę od razu do problemu

Mam taki problem, że jak odpalam lola, wpisuje passy odpalam jakąś grę to wyskakuje mi błąd win32.

Mam win7 64 bitowego. Na początku było wszystko, ok do następnego dnia gdy chciałem pograć

Może ktoś pomóc? ; /

lolblad.png

18706.png
Opublikowano

Ja tez mam win7 x64 i wszystko chodzi dobrze. Ściągnij najnowsze sterowniki do karty graf. i odpalaj Lola jako administrator, może to pomoże

deidara2.png

Opublikowano

Spróbuj wejść w

Komputer -> Właściwości systemu (na górze) -> Zaawansowane ustawienia systemu -> zakładka ,,Właściwości -> w oknie ,,Wydajność'' kliknij w ,,Ustawienia'' -> zakładka ,,Zapobieganie wykonywaniu danych'' -> kliknij ,,Dodaj'' -> wyszukaj folder z lolem -> jak już go znalazłeś to zaznacz lol.launcher lub lol.launcher.admin.

Ja z lolem nie mialem problemow ale w Rappelzie i Cabalu jak pisalo ze program przestal dzialac to pomoglo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...