Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Unbann

Klocki_Lego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanko. Chciałbym spróbować napisać ticketa, żeby odbanowali mi konto. W związku z masowymi unbanami, jest szansa że i ja się załapię. Mógłby ktoś wytłumaczyć co i gdzie jak i również wzór możliwego ticketa ?

POMOC: Me Gusta! Za każdą wypowiedź, która wniesie coś do tematu : )

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

A sprawdź konto bo ostatnio były masowe unbany...

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Łap linka ze wzorem jak napisać ticketa. Niestety, nie znam na tyle angielskiego aby Ci napisać treść. Poproś kogoś innego.

http://www.mpcforum.pl/topic/470262-tut-jak-napisac-ticketa-wzrory-ticketow/

@Down ale tydzień temu znowu był masowy unban..

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

@Spe@ker - jakby mi odbanowali acc, to bym wiedział. Chodzi o to, że kiedyś były massive bany (sierpień 2011) i moj 46 poszedł się walić. Mam do niego dane, i chce ich poprosić żeby mi odblokowali.

klockilego.png

Opublikowano
@Spe@ker - jakby mi odbanowali acc, to bym wiedział. Chodzi o to, że kiedyś były massive bany (sierpień 2011) i moj 46 poszedł się walić. Mam do niego dane, i chce ich poprosić żeby mi odblokowali.

hehe w piątek wysyłałem ticketa bo właśnie próbowałem zrobić takiego wałka jak ty ;d niestety w sobotę mi odpisali (o dziwo nie odpisał bot ze standardowym tekstem ze coś używałem itd tylko opisali całą sytuację że moje konto nie zostało zablokowane po ostatni mass banie 12.01.2012 tylko 15.09.2011 i już dostałem wcześniej odpowiedź na ticketa że moje konto jest "zamkniętne na zawsze")

Jednym słowem lipa bo zarobiłem bana też nie słusznie co banowali konta za scrypty na bronie i wtedy też banował jakiś program/bot/scrypt i jestem w 100% pewien że tak jak ostatnio ten wcześniejszy scrypt też źle działał i leciały bany za darmo, niestety pewnie już nigdy nie odzyskam mojego konta 60lv retail famas +1mln dinarów....

Dlatego już nigdy w życiu nie dam im zarobić teraz tylko f2p ;)

Więc próbować możesz z ticketem ale i tak pewnie nic to nie da...

Opublikowano

To tak, ja wysłałem ticketa wczoraj i czekam na odp. Standardowo to tak z 3 dni odpowiadają. Zobaczymy, może jest szansa. Proszę o nie zamykanie tematu, aż do wyjaśnienia.

klockilego.png

Opublikowano

G1 nie banuje graczy od tak sobie muszą mieć niezbite dowody. Jak hakowałeś to się nie dziw że masz status blocked na koncie.

Zobacz na mailu jak coś ci napisali to bedziesz miał podane za co i na ile dostałeś bana. Jak nic nie bedzie to na zawsze.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Ja też gdy miałem zbanowane ACC w sierpniu te mass bany co były wtedy. I napisałem im kiedyś ticketa i mi odbanowali ale tylko dlatego, że im spamowałem ticketami :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...