Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer MC [MC4U][NO-HAMACHI][300slotow]

emka10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A7IQp.png

IP: piterka.pl

Sloty : 300

Potwory :N1f8o.png

Zwierzęta:eCgTw.png

Nether: N1f8o.png

The End: N1f8o.png

ZaPrAsZaM ! :D

@

@

cr7.png

Kontakt:
GG:7779508
Steam: Low. | Graphics

Opublikowano

Wszedłem na serwer i jak na poprzednim serwerze, na którym grałem, zrespiłem się w górze obok jakiegoś brzydkiego domku z cobbla i znowu straciłem 3 serduszka. Nauczcie się pobierać plugin plgsetspawn (czy jakoś tak). Uj tam. Wpisałem /spawn i pojawiłem się przed łózkami. Nad łózkami napisane było:

"Historia jak się tutaj znalazłeś.. A więc znalazłem Cię jak dryfowałeś nieprzytomny na jakiejś pozostałości statku "Katarina" A co ja pierdo*e dorabianie fabuły do Minecrafta to szczyt debilizmu : D Miłej gry". Odciągnęło mnie to od razu od serwera. Administrator, który nie ma wyobraźni i nie potrafi wymyślić pierwszej lepszej historyjki? Dodatkowo, zdania nie zaczyna się od "a więc". Nie polecam serwera. Na /plugins jest brak dostępu i napis "Cenzura !!! xD"

Po prostu "rzal".

Opublikowano

Serwer to istna lipa. Zrobilem sobie factiona z kolega i zabijalismy innych admin przyszedl i nas zabil komenda i zbanowal za dyskusje ci admini maja max 12lat. Admin daje swoim kolega itemy z opa udalo mi sie zabic kolesia co mial ulepszone eq po 40lvl miecz zbroja hełm itp . Nie polecam gry na tym gównie bo zrobi admin tak jak ze mna i z moim kolega

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...