Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] TEAM :(

QySs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy tez losuje taki slaby team nie mowie ze ja jestem ale zawsze mam jakis slaby team tu jeden feeduje drugie wychodzi czy wam tez tak losuje?

Opublikowano

To jest losowe, na jaki team trafisz no trudno, raz mam team, że rozwalamy przeciwników max do 20min, raz wyrównana po 40-50, a raz przegrywam po niecałych 20. Najlepiej znajdz se team i nie będziesz miał takich problemów. Nie zawsze się wygrywa :)

fs.png

Opublikowano

Yyy ostatnie 10 rankedów przegrałem przez noob teamy, w tym tylko raz ja sfeedowałem, resztę gier na solo topie/ jungli wygrywałem i gankowałem pomyślnie, mimo to gry przegrane -,- wniosek - gracze w lola to w większości nooooby, którzy powinni z botami grać.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ofc, ofc, wszystko przegrane bo "noob team".

Jeśli gra się na wyższym poziomie niż elo na którym się jest, wycarrowanie nie powinno sprawiać większych problemów.

Może się oczywiście raz czy dwa trafić w teamie kilka słabych osób(głównie elo 1200), ale nie 10-20 razy pod rząd.

Opublikowano

Ofc, ofc, wszystko przegrane bo "noob team".

Jeśli gra się na wyższym poziomie niż elo na którym się jest, wycarrowanie nie powinno sprawiać większych problemów.

Może się oczywiście raz czy dwa trafić w teamie kilka słabych osób(głównie elo 1200), ale nie 10-20 razy pod rząd.

Ja np zaczynając od 1 rankedów, rozegrałem 9 i 4 wygrane -.-. Moje elo to ~1200 ? A wszystko przez team. Nie mówie że ja ogar no ale śmiać się chcę. Jak 2 lata temu nie było tylu fanów tej gry, to jakoś się grało, miałem 10 lvl i całkiem przyjemniej się grało niż mam 30 ... Ogólnie "Jebać East, idź na West" . I sam tak zrobię :)

he?

Opublikowano

Ja wam powiem że jeden pro elo gracz może być silniejszy niż 3 normalnych wczoraj sion na 5v5 sam do bazy sie wjebał i sam nexusa zniszczył przy czym 3 typków go biło bo 1 afk a ja wybrałem sie boty pobić poza bazą xD.

Powiem tak że trafic na noobów to jeszcze nic ale jak ja gram rano 5v5 i 3 kolesi afkuje i zostaje sam z annie to nie ma szans jak bys dobrze nie grał..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

miałem 10 lvl i całkiem przyjemniej się grało niż mam 30 ... Ogólnie "Jebać East, idź na West" . I sam tak zrobię :)

Żebyś się nie zdziwił ;d

Przeniosłem się na west i poziom gier jest taki sam ba a nawet więcej polaczków się przytrafia i więcej trolli którzy robią sorake pod ad

a poziom gry na 0 - 20 lv jest przytłaczający i żenujący

a co do teamu tak jest i niestety tak będzie

1375207970-U250359.png

Opublikowano

tak jest z kazda slawna darmowa gra kiedy nikt o niej nie mowil graly same ogary ale teraz 12 letnie dzieciaki trolluja ta gre :/

dokładnie to jest masakra co dzieciaczki teraz wypisują albo jakieś ruski pierdolone , czasami bez niczego sie wkurzą że ich się zabije i już lecę teksty typu

" fuck you mother " " suck my dick " itd ....

naprawdę poziom się przez to zaniża według mnie powinien wyjść system który dobiera graczy według ich umiejętności , winów , statów , elo , itd

NJxbd4x.png

Opublikowano

Po to istnieje temat szukasz przyjaciół do gry. Ja miałem pewien okres, kiedy to przegrywałem niemal każdy normal bo miałem frajerów w drużynie, mało tego wszyscy zwalali winę na mnie bo mam staty 2/8 z czego 5 dedów z ganku, bo nikt nie napisał łaskawie ss. W pewnym momencie załozyłem nowe konto aby potrenowac bo uwierzyłem, że to ja gram źle ale na szczęście odezwał sie kolega z dawnych czasów, i po powrocie na stare, 30 lvl konto i zrehabilitowaniu run wszystkie gry gram z kumplami i jest mało meczy, które przegrywam - sporadycznie, bo nie powiem, zdarzają sie gorsze mecze gdzie od razu sie do siebie drzemy kto co robi nie tak ale też są dobre passy, np kilka dni temu wygrałem 3 rankedy i 8 normali pod rząd z kumplem :) (Nasza druzyna na EU East ma 10 miejsce na 3v3 xD

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...