Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hasło ;/

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :D dotychczas siedziałem na koncie "administrator" a zostawiłem konto jak poszedłem do wc -..- i mój kochany braciszek zminieł passy -.-

A właśnie chcę coś zainstalować ale jestem na koncie "Gość" Znacie coś żeby złamać passy czy coś?? ;d

273511408998783345728.png
Opublikowano

[sup]http://www.mpcforum.pl/topic/536361-jak-wbic-na-admina-nie-znajac-hasla-winxp-oraz-vista/page__fromsearch__1

[/sup]

tutaj w tym temacie opisałem to, tylko przepraszam, mały błąd bo na płycie ma być linux a nie win ;]

@ a ty miałeś główne konto admina aktywne, czy założyłeś konto i dałeś mu admina? jeśli druga opcja i masz XP to wyborze urzytkowników naduś alt+ctrl+delete 2 razy (tak jakbys 2 razy menadżer włączał) i wpisz login Administrator bez hasła, ale jeśli to twoje konto admina było osobno założone, nie bazowe

Opublikowano

http://haker.com.pl/threads/19020-odzyskiwanie-has%C5%82a-dla-administratora-Windows-7

Google nie gryzie :D

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz
  SSD: Samsung PM830 128GB
  SCREEN: 1366x768 IPS, matowy
  3G: Ericsson H5321 gw
  BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++

Opublikowano

@djmati Było włączone konto "administrator" bo z niego użytkowałem ;/

Widziałem jakiś program, żeby zobaczyć passy na konta , ale nie mam płyty DvD ;/

@Up zaraz sprawdze

@EDIT Up trzeba płtkę ;/

273511408998783345728.png
Opublikowano

Płytka CD w sklepie max 50 groszy kosztuje. Nie jest to chyba jakiś majątek.

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz
  SSD: Samsung PM830 128GB
  SCREEN: 1366x768 IPS, matowy
  3G: Ericsson H5321 gw
  BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++

Opublikowano

Naciśnij przycisk resetowania komputera z 5 razy i wybierz "uruchom w trybie awaryjnym"

Wtedy logujesz się bez hasła

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Niestety u mnie CD kosztuje 1,50 -.-

a na trybie awaryjnym jest Administrator który właśnie ma hasło ;/

Nie ma takiej możliwości by w trybie awaryjnym wołało hasło .

Opublikowano

jak nie ma kiedy jest, nie sprawdziłeś sam to nie wiesz jakie piszesz za bzdury . jeżeli jest hasło to będzie wszędzie wymagane by się zalogować

zresztą bez znajomości starego hasła nowego nie wpisze

skoro brat zmienił hasło musiał znać poprzednie, niech ci poda aktualne albo resetuj hasła wyżej masz napisane jak, chyba windows już byś spokojnie nowy postawił w tym czasie zamiast szukać opcji resetu hasła

@DOWN czytaj co napisał ona ma tylko konto ADMINISTRATOR z założonym hasłem , to jak ma na nie wejść bez hasła nie znając go ?

przez głupotę większość jak instaluje windowsa zostawia konto administratora bez zabezpieczeń, jak widać masz tak samo usera z prawami administratora i na dodatek auto logowanie kiedy nie pyta o hasło, administrator wtedy dostępny dla wszystkich zwłaszcza dla wirusów i ułatwionego włamania na komputer

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jak nie ma kiedy jest, nie sprawdziłeś sam to nie wiesz jakie piszesz za bzdury . jeżeli jest hasło to będzie wszędzie wymagane by się zalogować

zresztą bez znajomości starego hasła nowego nie wpisze

skoro brat zmienił hasło musiał znać poprzednie, niech ci poda aktualne albo resetuj hasła wyżej masz napisane jak, chyba windows już byś spokojnie nowy postawił w tym czasie zamiast szukać opcji resetu hasła

Mam hasło do konta i po kilka krotnym zrestartowaniu komputera jest opcja Uruchom w trybie awaryjnym i można wejść bez hasla i nie piszę bzdur a ty nie udaj mądrego

Opublikowano

jak wy dupcycie tam up

Łamanie hasła jest bardzo proste zobacz se mój filmik krok po kroku masz wszystko wyjaśnione jak złamać i wszystko o kontach użytkowników co to plik SAM i jak go odczytać zobacz od początku do końca a wszystko zrozumiesz

cześć I

http://www.youtube.c...h?v=oG0zruPXw6U

część II

http://www.youtube.c...feature=related

ja też kiedyś tego szukałem i na polskich stronach tego nie znalazłem

@edit jaki windows??

Opublikowano

obejrzyj sobie te filmiki, pokombinuj z tym i jesli juz wybrniesz z tego, to gdy juz bedziesz mial bazowe konto admina, to zaloz na noe haslo, ktorego (oby) brat sie nie domysli ani nie zlamie (im dluzsze tym lepiej, najlepiej kombinacja znakow i cyfr)

wtey konto admina jest zabezpeczone

zrob wedy konto goscia z ew. uprawnieniami do mp instalaji prgramow.

najlepej jakbys ty z niego korzystal a z admina bedziesz korzystal jak bedzie koniecznosc

w trybie awaryjnym (nie pamietam czy prosi o haslo czy nie wiec wybaczcie za ew. blad) chyba szlo usunac z awarjnego haslo do adkina, mozesz sprobowac, moze noewele to da ale lepiej sprobowac

@ sorka za bledy, brak polskich znakow itp, ale na komie nie jestem przyzyczajony do polskich znakow. i nieprzyzyczajony ogolnie do pisania na komie :-P

Opublikowano

po co mu zmieniać cokolwiek w systemie czy w koncie, przecież jak pozna hasło administratora uruchomi wszystko jako administrator na dowolnym koncie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

możesz ukryć sobie konto w systemie na ekranie powitalnym go nie bedzie wciśniesz ctrl alt del wpisujesz nazwe i haslo tylko musisz w rejestrze pogrzebać troche widziałem poradnik miare kiedyś jak cie to zatysfakcjonuje to moge poszukać

możesz ustawić że hasło się codziennie będzie kasować minimalna długość hasła to 20 znaków i hasło sie nie może nigdy powtórzyć jak twój bracik bedzie dziennie takie hasła zakładał to sie wkurwi i konto bez hasła zostanie można taką opcje ustawić

jest dużo możliwości

Opublikowano

Jakis wolny pendrive przynajmniej 1GB + OPHcrack, odpalasz komputer, wchodzisz w menu bootowania (przewaznie F12) wybierasz tam pendrive'a i odpalasz. Program jest prosty, ale jak bys mial jakiekolwiek problemy to YT sluzy pomoca.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...