Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bajerowanie na czaterii.

MrJohn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele osob[nawet na tym forum] pisało że można wiele zarobić dzięki bajerowaniu facetów na czaterii.

Czy ktoś to sprawdzał i czy to naprawde działa?I poproszę jakiś wycinek z rozmowy jak to ma mniej więcej wyglądać.

Oczywiście polecą lajki.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Weteran
Opublikowano

Chodzi ci o to, żeby podawać się za laske ?

No to piszesz, że pokażesz mu swoje nagie fotki jak wyśle smsa..tam za np. 9zł.

I masz kase.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

No tak gorzej jak cie poprosi żebyś sie w kamerce pokazał wtedy mówisz że nie masz kamerki i tak ciśniesz napalone gimbusy

Ja jednego typa wyjebałem na 700 zł 2 lata temu dzięki czateri najpierw czat potem gg i 700 stów na rachunek mu przyszło z abonamentu.

Kacper na zawsze w moim sercu :*** h3h3h3

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A mozna wiedziec co napisac na ogolnym czacie?Jaką treść by ludzie pisali:]

userbarwb.png

Opublikowano

Widzę że pokolenie pedałów nam rośnie

Udawać panienkę przed jakimś podstarzałym frajerem dla 20zł, idioci.

Pedalstwo / zboczenie

s2c77Oa.png

Opublikowano

@Up

Dokładnie, albo zdjęcia, albo nagranie. Mój kolega tak robił na angielskich channelach i zarabiał po kilkaset tysięcy NX w grze Nexona.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Dokładnie policja często siedzi na takich czatach i możliwe że podają sie zarówna za napaleńców jak i za te co pokażą cycki.

więc marny byście mieli zysk jak by wam o 6-stej nad ranem wjebali się przez drzwi.

Opublikowano

Czy ty myślisz że policyjni informatycy pracują na Atarii z lat 80'? Oj zdziwił byś się.

Opublikowano

Oj, co mają maszynki jakich używają, do ich umiejętności? I tak go nie namierzą, więc nie ma co się bać.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja nie moge! Co to ma znaczyć? Pokolenie bez honoru! Jak was gliny złapią, to potem nie płaczcie! -,- taki temat tylko do kosza. Japierpapiercozahamstwo!

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja nie moge! Co to ma znaczyć? Pokolenie bez honoru! Jak was gliny złapią, to potem nie płaczcie! -,- taki temat tylko do kosza. Japierpapiercozahamstwo!

a co ojebali cie już?h3h3hh3h3.

Szanse są zerowe że gliny was złapią teraz tego tak nie preferuje ale z 2-3 lata temu naprawde spore sumki łapałem.

Jest jeszcze 1 trik jaki miałem

Ale to było z tibią możecie sie śmiać ale powiem ;d

Grałem sobie na privku w tibie kupiłem itemek za 3.66 i potem pisałem że sprzedam item za sms na dedyka (sms koszt 15 gr) szukałem osob z telefonem na abonament jeżeli taką osobe znalazłem wysyłała mi rzekomego smsa Myślał ze za 15 gr a tak naprawde był za 80 zł potem dajesz itemek ofiarze ofiara cieszy sie jak głupia że za 15 gr ma itemek za 3.66 a płacze jak widzi rachunek ^.^.

Powiem tak jak byłem mały (ok.10 lat) to mnie koleś wyjebał na 50zł i tak mi to w głowie siedziało że sam musiałem takie bajery wypróbować w sumie w necie dzięki czateri i tibii zarobiłem ok. 1000zł i komisariatu nie odwiedzałem ^.^

Ehh stare dzieje..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jezeli chodzi o manycam mozna wiedziec na jakiej zasadzie to dziala?>

userbarwb.png

Opublikowano

Ej a powiedzcie mi jak wy to piszecie bo mi coś za bardzo nie idzie ??

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...