Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Filmu UFO

AngelBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, czy ktoś zna nazwę filmu w którym występował Mel Gibson ? To była rodzina składająca się z 2 dzieci i ojca (matka chyba też) Mieszkali na wsi (chyba) . Podam scenkę: (ciemno całkiem się zrobiło na dworze) Ufo, zaatakowało ich dom i cała rodzina uciekła do piwnicy, potem ufo walili w drzwi od piwnicy. Była też scenka jak pokazują UFOLUDA w telewizji (był jakiś festyn bo dużo dzieciaków było gdy się pojawił) który się odwrócił do kamery i zrobił straszną minę (groźny był ;p) Na końcu filmu ufo "zabili" syna Mel Gibsona zaznaczyłem zabili bo on przeżył . I tak koniec filmu był. Nie wiem czy ktoś zrozumiał moje bazgroły i kojarzy film. Help Me

sgc1.jpg

Opublikowano

Jest to film Znaki z 2002 r.

Oglądałem go kiedyś.

Pamiętam, scenę kiedy ten brat Gibsona (Joaquin Phoenix) latał po polu kukurydzy z pałką od baseball'a xD

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Weteran
Opublikowano

Ja uważam, że jest to film Wojna Światów, ale czy grał tam Mel Gibson to nie pamiętam..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Tak to byla "wojna światów" z tego twjego opisu na to wyglada , a pod koniec jak byli ( nie mapieta miasta) juz kolo domu tych dzieci co z nimi szedl , to tam jednego z bazuki zabili ? jesli tak to to jest wojna swiatow

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Na pewno nie "Wojna światów" o.O

"Znaki" nie wprowadzajcie kolegi w błąd. ;)

( scena gdzie pokazują w telewizji film z urodzin jakiegoś dzieciaka z Nowego Meksyku a tu nagle przez alejkę obcy przechodzi ) <-- Mam racje ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...