Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko dot. Lorda maUp

h3ni3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,mam 1 pytanko a dokładnie dwa .Dam rade ubić mentalem lorda?I na jakim lvlu tam iść?

Jeszcze wymieńcie eq jakie bedzie mi potrzebne : >.( Narazie 35 lvl ale to kwestia czasu zanim wbije 50 + )

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Silne na ile musze mieć ?Bo z hp to nie problem ( dużo itemkow 1.5k i nawet 2k pz ; >)

na g minimum byłoby dobrze,ewentualnie jakieś itemy typu zelak +9 5-katna +9 ebo +9.

Opublikowano

48lv starczy w zupełności, hp okolo 12k (dycha też styknie) przynajmniej 540 deffa (można potke zrobić na 70) i ribek ze śr conajmniej 25 z kd moba +4 i to wszystko

Kocham

mpcforum.pl!!!

18706.png

TYLKO GÓRNIK ZABRZE&GKS KATOWICE

KSGKS

Opublikowano

Posralo was do konca? na chuj silne g? -.-

eq musisz miec dobre... najlepiej 12k hp no i ebo +9 obowiazkowo (silka przedewszystkim)

Srebrna branze +9 (szybkosc ataku i troche hp) ewentualnie jakas inna branza 2k hp

Zelak +9 najlepiej z truciem

no i reszta z hp..

jakis ribek +9 30+ sr

Buffa pod reke i lecisz.. ;D

@edit

1 osoba napisze ze potrzeba silne na G to i reszta to samo pisze -.-

Opublikowano

Buffa mam 32 %,powinno starczyć.Teraz mam silne na M5 ( Czytalem troszke no i egzo z isu <3 ).A riba śr 35+ ciężko bedzie dostać,krucho z kasą u mnie narazie. <_<

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Na pewno trzeba troszke defa i HP ale mentalem o defa raczej nie trudno i jak napisałeś z HP też nie ma problemu ;) Przydałby Ci się jakiś ribek z śr.25/30+ oczywiście z mniejszymi śr. też dasz rade ale będziesz dłuzej bić. Na moje oko na 48 lvl'u już będziesz ładnie go klepał. Ale ja bym wbił 53/55 (nie wiem czy traciłeś pkt. chodzi mi o to żeby już 3 skill czytać) i zrobił militara, dużo łatwiej uciec jakby Cię ciągle omdlewały no i na 50+ będziesz oddawał już pamiątki.

1325860960-U24240.png

Opublikowano

Jak by mial militara to juz wgl... miitar = wiecej dmg

Moim zdaniem mentalem o defa nie ma co sie martwic.. ja bym bardziej woalal zainwestowac w bron... bo jak wiadomo mental ma mniejsze dmg...

wiec tylko bron sb kup jakas i lec na lorda bez zadnych problemow dasz rade..

zatrzymaj sie tam na dluzsza chwile dobij silne na G przez ten czas i tyle

Opublikowano

Widze że wypowiadają się tu osoby które nawet pewnie nigdy lorda nie ubiły...

Na lorda wystarczy miec ok 550 defa i ok 600 ataku i z buffem wezmiesz na siebie caly spot tam, lecz jesli chodzi ci o samego lorda to ja bodziakiem 61 z 450 defa z buffem wybijając po kawałeczku spota dostałem się jakoś tam i lorda ubiłem. Sam w sobie lord jest słaby, ale ma dużo małpek do pomocy które niestety bija ;/ Obowiązkowo bojowiec/ militar ja miałem militara jak biłem lorda

Opublikowano

Dokładnie, nie rozumiem po co mu silne na G , będzie czekał miesiąc żeby wbić głupie silne żeby bossa zabić . :O

Wydaje mi się że eq typu żelak + 9 , 5kątna + 9 lub okrągła + 7 , zbroja + 7/9 najlepiej z bonem na hp , buty bransoleta naszyjnik 1500-2000hp , rib + 9 śr 25+ z kd potwora i smierci + 3/4 .

Skille jak mówisz że masz M5 to już tylko sobie możesz czytać tyle Ci wystarczy .

Bon jaki może Ci sie przydać do ubicia go to Zwierzęta więc możesz kupić tarcze czy hełm z takim bonem .

LV najlepiej 50 z militarem , zawsze pomoże Ci . Duży + że masz dobrego buffa :]

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...