Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czywarto wracać do metka?

Roman96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio naszła mnie chęć pogrania w metka, ale myśle sobie po co charować jak wół, ewentualnie z pomocą wspomagaczy ;d No i się was chce zapytać, jak tam stoją z banami za fb (bo chyba to najlepszy zarobek do 75 lvl, przynajmniej tak było). Częst banują, czy mniej, mniej więcej co jaki czas, bo pół roku temu to bany masowe, nawet raz załączysz fb, przychodzisz a tu bany. Miałem pro konto bodziak 75, kupiłem lapka z systemem 64bit, zapomniałem na nowo hs zablokować (drobna pomyłka i mnie konto kosztowała) i dostałem na bodego bana za powiązanie z fb. Teraz bym musiał zacząć od nowa (zaczoł bym surą WP) i czy warto jest wracać, bo przecież bez dobrego eq nie ma zabawy tylko harówa;p

Opublikowano

Jak ja widzę na feniksie to bardzo mało ludzi łowi rybki. A jak sobie fishbota załączyłem to tylko 2 dni połowiłem. (hakszild zablokowany)

syg2i.jpg

Opublikowano

za fb dostajesz bana po jakimś czasie nawet z zablokowanym hs i to dostajesz systemówkę :/ (udało mi się zarobić ok 3-5kk zanim dostałem bana)

ale z wspomagaczy polecam Ci multibota

a czy warto to zależy jak mocno chce Ci się grać xD

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

Polecam ci pla ; ).Od początku bez żadnych wspomagaczy,najlepiej sura lub woj.Nie używaj hacków i innego syfu,ja tak robiłem i jestem teraz bardzo zadowolony z postaci i mam wielka satysfakcje.Wracaj na pla,wg mnie sie oplaca ;) .

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Wracaj , zagraj na s26 ceny nie są drogie więc bez allegro i botów da sie coś osiągnąć . Na innych swiatach nie ma sensu zaczynać . Lub polecam sg lub us , ja aktualnie gram na s26 i sg i na prawdę polecam !

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Wracaj! Ja gram od dwóch dni na s25 shinsoo już mam 24lv bodziakiem tygre +9 itp. Opłaca się ;) Jak coś możemy pograć razem, ja gram bez czitów ;)

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

"Nie tłumacz się! Przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą..."

Opublikowano

Co do fb, to teraz gm'i się wzięli - nie wiem jak na innych serwerach, ale na s8 shanks codziennie sprawdza wszystkie królestwa :)

Można załączać fb, ale jak jesteś na kompie - np. siedzisz na necie - wtedy gdy gm się obok Ciebie pojawi odzywa się niemiecki głos krzycząc 'Alarm, alarm' aż gm nie zniknie ;)

Potaniały też kamyki dzięki ostatnim eventom, perły dość potrzebne - handluje się w bp i kd - Biała perła, kamień duchowy.

Na małych lvl'ach trochę trudno zarobić jeśli nie lubisz bić się o metiny - ja nienawidzę, dlatego czekam na skille G, 75 i mapki :)

Zatrzymuj się też co jakiś czas - najlepiej 35 lvl (2xM wbijasz np. do M6) i 52, wtedy wbijasz dwa poprzednie skille na G i trzeci (najlepiej strach jeśli to postać do dropu, która ma zarabiać) na jakieś M6. W tym czasie ofc. dropisz i ulepszasz eq.

Pozdrawiam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Moim zdaniem jeśli chodzi o Pl to sie nie opłaca. Lepszy jest Metin2 Singapore czu chociaż Us (ostatnio podobno słabnie i lepszy jest Singapore)

Zobacz sobie dyskusję na temat tego globala :D.

Na SG

Nie działaja hacki !!!

@

Tzn, działają ale maja tak dobre zabezpieczenia, że po chwili leci ban :D

Opublikowano

Do Pl nie warto uwierz mi...

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...