Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 pack :D

Kamyfeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc chciałbym wyrobić sobie troszkę mięśnie brzucha . Podacie jakie serie ćwiczeń robić i jak się odżywiać ?

kamyfek1.png

bez reklamy yt.

Opublikowano

ABS II lub A6W.

Z tych 2 jaka masz wagę i wzrost czy jest trochę warstwa tłuszczu ?

Jeść 3 posiłki dziennie albo 5 posiłków dziennie małe ilości nie na wpierdzielać się ile wlezie. Pić wodę mineralna herbata. Żadnych energetyków i tym podobnych. Niegłodź sie ani nie jedz za dużo. Słodycze ogranicz. Staraj sie jeść mniej rzeczy tłustych. No i wiadomo nie obadaj się na wieczór. A przede wszystkim ćwicz systematycznie. No i jakieś zauważalne efekty powinny być mniej wiecej po miesiącu nie będą to duże ale zawsze jakieś.

A tak ni po tym to prawidłowo powinno ćwiczyć się całe ciało a nie tylko jedna partie mięśni.

Roy oj nie jesteś w błędzie przysiady i skłony to nie mięśnie brzucha przysiady to mięśnie nóg a skłony rozciągają je.

Opublikowano

W sumie :D każdą partie mięśni jak by nie patrzeć :D hehehe.

3 kg nie za dużo ale zawsze coś :D można poćwiczyć biceps,triceps,przedramiona,barki,nogi,plecy. Wiadomo ze w tedy powtórzeń w jednej serii będzie dość dużo no ale idzie. Wiadomo było by lepiej gdyby były o większym obciążeniu ale zawsze :D klatę możesz poćwiczyć w warunkach domowych na klatę najlepsze pompeczki.

Strucel każdy trening jest bolesny zależy kto jak sie przykłada i jak ćwiczy.

Opublikowano

A6W strasznie bolesne jest

A6W bolesne ? Prosze Cię ...

Ty chyba nie wiesz , które ćwiczenia są bolesne .

Btw. Wystarczy że będziesz na tyle chudy , że nie będziesz miał ZA CO złapać , mięśnie brzucha same Ci wyjdą .

Opublikowano

Ta karta to jeszcze jest ta z serii FX ? :D

Jak tak to Ci powinno na średnich GTA: Vice City pójść i metin2 na roździelczości 640x480 może nie będzie mulił. Jeżeli jednak chcesz chodzić na ripera z tym sprzętem to na pieczęciach już odpadasz. Przykro mi. Zainwestuj w k. graficzną i zapewne procesor też.

Ramem ogarniasz jeszcze jakoś.

@edit

kurwa nie ten temat :D

Ale i ja się wypowiem oraz odpowiem na większość postów.

Brzuszki nakurwiaj 5 serii po 100 powtórzeń dziennie przez 3 miechy.

Straszna głupota ,strata czasu i efekty będą małe jak na taki okres czasu.

ABS II lub A6W.

Z tych 2 jaka masz wagę i wzrost czy jest trochę warstwa tłuszczu ?

Jeść 3 posiłki dziennie albo 5 posiłków dziennie małe ilości nie na wpierdzielać się ile wlezie. Pić wodę mineralna herbata. Żadnych energetyków i tym podobnych. Niegłodź sie ani nie jedz za dużo. Słodycze ogranicz. Staraj sie jeść mniej rzeczy tłustych. No i wiadomo nie obadaj się na wieczór. A przede wszystkim ćwicz systematycznie. No i jakieś zauważalne efekty powinny być mniej wiecej po miesiącu nie będą to duże ale zawsze jakieś.

A tak ni po tym to prawidłowo powinno ćwiczyć się całe ciało a nie tylko jedna partie mięśni.

Roy oj nie jesteś w błędzie przysiady i skłony to nie mięśnie brzucha przysiady to mięśnie nóg a skłony rozciągają je.

Tak jak kolega napisał. 3 posiłki większe lub 5 mniejszych. Pić wodę ,hebata bez cukru więc lepiej samą wodę ,ew. kawę. Słodycze oraz tłuszcze odrzucić ,ew. oleje z serii ExtraVirgin ,a nawet zalecane. Ograniczyć węglowodany i spożywać dużo białka (jajka ,mleko niskotłuszczowe ,białe mięso(kurczątka :D) ,ale bez przypraw tylko gotowany. Ewentualnością jest jak już byś chciał trochę smaku poczuć to bardzo malutko soli wsypać podczas gotowania.

A6W strasznie bolesne jest

Jest to zależne.

Przy brzuszku większym niż przeciętny człowiek ma(tęższym) A6W jest mało wskazana. Wskazana jest ona bardziej na płaski brzuch i przy systematycznych i w miarę cięższej pracy efekty są po dwóch tygodniach. 2 miesiące A6W i brzuchol jest pięknie wyrobiony ,tylko należy się zastosować do powyższych instrukcji odnośnie jedzenia.

PS. A6W jest bolesna ,a nie bolesne jak już :D

W sumie :D każdą partie mięśni jak by nie patrzeć :D hehehe.

3 kg nie za dużo ale zawsze coś :D można poćwiczyć biceps,triceps,przedramiona,barki,nogi,plecy. Wiadomo ze w tedy powtórzeń w jednej serii będzie dość dużo no ale idzie. Wiadomo było by lepiej gdyby były o większym obciążeniu ale zawsze :D klatę możesz poćwiczyć w warunkach domowych na klatę najlepsze pompeczki.

Strucel każdy trening jest bolesny zależy kto jak sie przykłada i jak ćwiczy.

Nie musi robić dużo powtórzeń gdyż pewnie by to było tak nurzące ,że chuj przy takim obciążeniu.

Robić to rytmiczne i szybko ,aby zmęczyć ostro mięśnie.

Rób najszybciej jak potrafisz ,ale oczywiście nie chodzi o wyciskanie.

Rób tymi odważnikami ćwiczenia na kaptury ,a wtedy biceps oraz triceps także pracują.

Myślę ,że pomogłem ;)

hersygna.png
Opublikowano

I chuj, że podbijesz mięśnie brzucha, skoro i tak ich nie będzie widać? Dieta, aeroby.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Siłownia i tyle .

Jak masz dobrego trenera to i ci ustali diete i ćwiczenia sam to chuja zdziałasz ewentualnie to będziesz wyglądał jak te wieśniaki co "pakują" na siłowniach własnej roboty szeroki jak szafa a pierdolnięcia nie ma

Opublikowano

I tak jedynym sześciopakiem jaki będziesz miał to będzie

fanta-szesciopak-grape.jpeg

Bardzo śmieszne poprostu Karol Strasburger drugi ;]

kamyfek1.png

bez reklamy yt.

Opublikowano

Robiłem Szóstke Weidera, nie polecam. Żeby to wykonać traci się dużo czasu, plecy bolą niemiłosiernie. Wymyśl swoje ćwiczenia, rób je po 40min na dzień i pamiętaj nie podnoś cały czas pleców.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Nie musi robić dużo powtórzeń gdyż pewnie by to było tak nurzące ,że chuj przy takim obciążeniu.

Robić to rytmiczne i szybko ,aby zmęczyć ostro mięśnie.

Rób najszybciej jak potrafisz ,ale oczywiście nie chodzi o wyciskanie.

Rób tymi odważnikami ćwiczenia na kaptury ,a wtedy biceps oraz triceps także pracują.

Myślę ,że pomogłem ;)

Tak może robić wiadomo ze będzie to nużące. Ale też nie za szybko bo sobie może narobić więcej szkody niż zobaczyć efekty szybkość musi być jakaś i rytmika w tedy. Ale nie zrobi powiedzmy takimi odważnikami 10 powtórzeń na biceps tak jak to jest w treningu na siłe bo nie będzie tych efektów.

Kaptury możesz mi dać jakieś ćwiczenie które jak robisz kaptury i idzie na biceps ? bo z sztangielkami robiąc szrugsy ćwiczysz kaptury i dźwigacze łopatek ? a z hantelkami to jest najlepsze ćwiczenie na kaptury. I drugie ćwiczenie jakie można wykonywać fajne z sztangielkami co jest na kaptury to "Podciąganie sztangielek w wzdłuż tułowia".

Opublikowano

Ja ćwiczę a6w,jestem przy 11 dniu i już lekki kaloryferek się pojawia,ale jeżeli jesteś ciota to nawet nie zaczynaj bo nie ukończysz.. :P Sam nie wiem czy dam radę ^^

Tak, a ja po pierwszym wypadzie na siłownię zrobiłem bica na 45 cm.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jak się robi A6W to efekty jakieś są po 2 tygodniach - wiem bo robiłem -.-

Chyba jak masz bf na poziomie 10%.

Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...