Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Best Kapitan

Kuzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy z best.kapitana dropią kamole duchowe ? słyszałem że tak ale rzadko, jeżeli tak to wie ktoś ile około jest % na drop ? :D

kuzyk2.png
Opublikowano

Dropić dropią , szansy jaka jest wątpie że ktoś wie ,

Tutaj dowód

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

hmm myślę że tak 10% ale nie gwarantuję ani nic nie potwierdzam tak na oko

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

O kurde, ktoś napisał w komentarzu że w 3 tygodnie 3 kamole z rękawicą o.O Dobra dzięki 2x up, like leci ;)

kuzyk2.png
Opublikowano

Kamole lecą , bardzo rzadko to wszystko zależy od szczęścia (ale w szczęściu ci pomoże rękawice złodzieja)...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Na metki 55lv się wybiorę ale to trochę potrwa, 1 kamol na s8 70kk a małż 10. Dobry rib około 10 kamoli więc nie wiem co robić żeby na 30lv tyle kasy brać 8S

kuzyk2.png
Opublikowano

Myślę, że szansa na to jest podobna jak na drop kamyka w normalnym lochu bo różnica tych bossów to 1lv. Na jakieś 300 bestów w całej grze których ubiłem z rękawicą żaden kd mi nie poleciał, najcenniejsze co było to shur+ ale szansa jakaś tam jest ;] Tak samo z metka zazdrości możesz zdobyć kd ale szansa na jego drop wynosi niecały 1% chyba około 0,69% xD Taka ciekawostka. ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...