Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak to jest ?

dolar444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi jak to jest bo się trochę pogubiłem. Chodzi mi o ściąganie. Czyli jak ściągnę sobie jakiś filmik,muzykę i tak dalej ale zostawię dla siebie to jest to w pewnym sensie legalne czy tez nie ? Bo słyszałem od kilku osób kiedyś było to w telewizji ze jeżeli ściągnę ale będę miał to dla siebie lub pożyczę w rodzinie ale nie jest to kopiowane i sprzedawane rozprowadzane to jest to legalne ściągniecie sobie filmu. Czy to jest właśnie prawda ? Proszę was o wypowiedzi. ?

Opublikowano

Powiedzcie mi jak to jest bo się trochę pogubiłem. Chodzi mi o ściąganie. Czyli jak ściągnę sobie jakiś filmik,muzykę i tak dalej ale zostawię dla siebie to jest to w pewnym sensie legalne czy tez nie ? Bo słyszałem od kilku osób kiedyś było to w telewizji ze jeżeli ściągnę ale będę miał to dla siebie lub pożyczę w rodzinie ale nie jest to kopiowane i sprzedawane rozprowadzane to jest to legalne ściągniecie sobie filmu. Czy to jest właśnie prawda ? Proszę was o wypowiedzi. ?

tak jest tak jak Ci mówili ;D

Opublikowano

Czyli jeżeli nie mam oryginału a tak czy siak ściągam tylko dla siebie to jestem piratem nawet jeżeli tego nie rozpowszechniam ani nie sprzedaje ?

Opublikowano

Jak sobie ściągniesz np jakiś film to możesz dostać grzywne ale szanse że tak będzie są nikłe mój kolega od zawsze pobiera po 20 gier na dzień i nie miał żadnych złych incydentów.

big.png
Opublikowano

czyli z muzyka i filmami jest np tak samo ? czyli tak ujmując jak się wpadnie to kiszka :D hehehe

Temat niech będzie też dla osób które nie wiedza żeby mogli poczytać :D.

Ja tak czy siak nie pobieram ale tak z ciekawości chciałem wiedzieć jak to jest z tym :D.

Opublikowano

Szczerze to wszyscy są Piratami. Możecie, mi mówić, że nigdy nie pobraliście gry, muzyki, filmu ale i tak nie uwierzę.

sgc1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...