Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Przedłużenie bety

Optimus-Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce robić nowego tematu więc mam jeszcze jedno pytanku. Dostałem drugiego warna i pytam czy bocili byście dalej?

Konto:

Vega

4 irysy

14lvl

skylab full, złotko 16lvl seprom 12lvl

200k powagi

eqw: 25lf3, 10bo2, 15 napędu, wszystkie dodatki

11PP

wrota: alfa(jedna stoi, druga prawie skończona) beta (10 części brakuje)gamma (3 części brakuje) epilson(2 części brakuje)

+

120k uri

I jak bocić dalej, czy już nie, a może poczekać aż sprawa z botami trochę przycichnie i dalej bocić?

Opublikowano

Tu nie chodzi o wykrywalnoac bota. Teraz skrypt jest zapatrzony. Nie wolno ciagle bocić. Trzeba bić alieny i statki. Ja zalecam ograniczyć bocenie do max 14 h. A resztę możecie sami polatac. Zrobić wrota, piraty bić.

Opublikowano

już znalazłem dzięki , teraz wiem czemu mi bo nie chodziło bo mi silvera zabrali -.- nie ma ktoś na oddanie może?

Opublikowano

Nie chce robić nowego tematu więc mam jeszcze jedno pytanku. Dostałem drugiego warna i pytam czy bocili byście dalej?

Konto:

Vega

4 irysy

14lvl

skylab full, złotko 16lvl seprom 12lvl

200k powagi

eqw: 25lf3, 10bo2, 15 napędu, wszystkie dodatki

11PP

wrota: alfa(jedna stoi, druga prawie skończona) beta (10 części brakuje)gamma (3 części brakuje) epilson(2 części brakuje)

+

120k uri

I jak bocić dalej, czy już nie, a może poczekać aż sprawa z botami trochę przycichnie i dalej bocić?

mam prawie identyko konto i ten sam problem co ty i bylo bez captchy;/ a teraz nie wiem co bedzie;/ i czekam do nast wtorku zobacze czy bedzie to samo co poprzednio czy tyle warnow i banow jesli tak stopuje z botami do czasu az troche mniej beda banowac wiec radze poczekaj tak jak ja i zobacz co bedzie jakby co to za 70 zl na allegro wystaw;d i za 70 z kupisz fe na upartego;d i mozliwe ze nie bocone i bez captchy
Opublikowano

Mi tam nie robi różnicy czy bocone czy nie, aby nie banowane, ewentualnie 1 warn dobrze żeby bez capchy. A jeśli chodzi o bocenie, to ja spróbuje na nowym koncie, w końcu pbdo-bot jest do 15, to trzeba to jakoś wykorzystać :D Nie wiem czy we wtorek będzie kolejne info o zbanowanych graczach, bo oni nie zawsze dają co tydzień.

Kto pyta nie błądzi, więc ja pytam do bólu B) - nie będę spamował więc w jednym poście

Jak zrobić spoiler, który niektórzy ludzie mają w sygnaturach, taki Show/Hide ??

Opublikowano

Spiler można dodać dzięki kodzie BB na stronie. Skrypty BB code o ile tak to nazwać można znajdziesz u wujka GOOGLE. A banowanie bedzie. Jak bocić macie opisane u kamieniarza na forum. Zapraszam tam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...