Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] APB reloaded zwiecha przy respawnie

quaunt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam dziwny problem z APB , otóż pobrałem go na 2 sposoby (Steam i GamerFirst i mimo to nie działa...) zaktualizowałem i uruchomiłem . Loguję się normalnie ,postać również wybieram zatwierdzam miejsce aż w końcu pokazuje mi się (często bywa że przy ładowaniu już jest coś nie tak) okno gdzie chce się zrespawnować . Klikając obojętnie w które miejsce do zrespienia się gra chwile wczytuje i nagle siada cały komp tzn. nic nie reaguje jedynie mogę myszką poruszać (wszelka klawiszologia do zminimalizowania gry także nie działa) . I tutaj mam pytanie do was ... o co chodzi ? Komputer mam raczej dobry do tej gierki , niżej wypisze specyfikacje ... :

~Procesor Intel Pentium G620 2x 2.60 GHz

~Ram 8.0 GB

~Grafika GeForce GT 520 1 GB

~ System Windows 7 64Bit

@Down Czaro niestety ale już wcześniej próbowałem i nic z tego ....

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Opublikowano

sciagnij Ccleaner i przeczysc kompa :)

Nie wiem czy CCleaner coś tutaj pomoże... On usuwa w sumie tylko pliki żeby było więcej miejsca, ewentualnie też szybciej chodził komp jak jest zagracony niepotrzebnymi plikami :P

Sprawdź najlepiej czy masz najnowsze sterowniki do karty graficznej i DirectX - może coś pomoże...

A jak nie to sprawdź tą stronkę - tam samo sprawdza czy gra powinna pójść czy nie (nie wiem czy to pomoże ale zawsze lepiej to niż nic) Can You Run It? - http://www.systemreq...cyri/intro.aspx (jakby co to APB Reloaded szukaj :P)

Opublikowano

CCleaner nic nie pomógł ... grafika i directx raczej najnowsze bo ostatnio stawiałem kompa na nowo ale sprawdze to zaraz jeszcze

Can you Run it : http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/analysis.aspx?name=APB-Reloaded&id=11247&session=ac972618-c9bf-4bb2-a8db-e6f777d472a8

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Opublikowano

Dobra ok wszystko chodzi póki co (słabiutko ale chodzi) . Zaktualizowałem stery do grafiki i jakoś chodzi ;] dzięki wszystkim za pomoc Lajki lecą .

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...