Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Internet ;)

siusiak1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

chciałem zapytać o jakiegoś dostawce internetowego (nie radiowy lub linia TP) .Nie linia tp, dlaczego ? Mieszkam w mieście na głównej ulicy i nie ma kabli podobno ... Musiałbym zapłacić TP 6tyś zł żeby to zrobili, kpiny ...

I chciałem zapytać jak ciągną Vectre czy UPC? Też linią Tp czy jakiś inny sposób jest ?? :)

Opublikowano

wiem czemu 6 tyś :D. Mieszka na zadupiu. Pewnie gdzieś z 15 km od najbliższej miejscowości. I to pewnie do tego w lesie. Na prawie każdy net potrzeba kabli. Nie wiem jak ze światłowodem, ale ponoć pingi są nie ludzkie

76561198034810506.png

Opublikowano

6 tysięcy to mało, nie wiem co was tak wzrusza pewnie przekopka o długości nie 100m przez asfalt i ogródek sąsiada do tego plany itp

Opublikowano

Mieszkam w Kłobucku. Ok 1 kilometra od siedziby TP.

Jedyna ulica gdzie nie można.

(nie interesuje mnie też internet radiowy, posiadam taki i co dziennie mam problemy, kiedyś też miałem radiówke i ping po 1700...)

Opublikowano

Mieszkam w Kłobucku. Ok 1 kilometra od siedziby TP.

Jedyna ulica gdzie nie można.

(nie interesuje mnie też internet radiowy, posiadam taki i co dziennie mam problemy, kiedyś też miałem radiówke i ping po 1700...)

A jakich dostawców internetowych masz oprócz tp w tym twoim MIEŚCIE?

Opublikowano

Aplus(radiowy), masterkom(radiowy), extremenet(radiowy) i jeszcze jakiś jeden był ale teżradiowy...

No i zostaje jeszcze cyfrowypolsat, play itp.

Tylko że ja potrzebuje niski ping też. A kolega mieszka niedaleko i ma min. 80-90

Prawdopodobnie zakupie ten extremenet 3Mbit.

Miasto jak cholera... Ale ludzie na największych zadupiach maja dostęp do internetu z TP...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...