Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dam rade ?

DamianoxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym sie dowiedzieć czy dam rade w v2 archerem 59 lvl, ile grupek uciagne, ile marmurkow muszę ze sobą zabrac i w ile czasu wbije 65 ? Mam poli na G2... I będzie pd na tydzien.

Moje eq:

-Jelon+9 sr41 kd potwora i śmierci +4

-kremowe+6 2k pż z kd witala+4

-maska kolcza+4 5% otrucie

-buty z brązu+4 2k pż

-naszyjnik z b. złota+1 1500 pż

-ebo+9 z przetopami

-srebrna+9 z przetopami

-5katna+4 10% blok ciosów.

Łącznie mam 16.3k HP. A hity z jelonem wynoszą 2.5k bez krytyka.

Mam buffa 35 lvl , buffy ok.28%

P.S.

Będę mial zielone poty, fioletowe poty i amury.

Daj Like'a ;D

Budowniczy
Opublikowano

no napewno dasz rade mysle ze z 4-5 grupek nie ma co wiecej brac no z 30marmorkow na spokojnie

Opublikowano

Jak dobijesz poli na P to możesz i 15 marmurków wziąść :)

Bo teraz na g2 i tak trzyma Ci 10minut ,

Ale tak to z 30 marmurków będzie dobrze a co do grupek to zależy od marmurka na sługe weżmiesz z 6 grupek nawet, bo eq jest bdb !

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Z tego co tam widze to ubranie na mały lv, tarcza +4, mało defa bardzo masz.

To co że ma mało defa? Grając na marmurku deff się nie liczy...

Myślę iż dasz na pewno zebrać na klatę te 4 grupki, a co do marmurków, na pewno musisz mić ich 20+

Opublikowano

Na 62 z 14.5k hp i buffem 26% brałem max 2 grupki z jelonem śr 42 +9 potwór 4 i kd śmierci 3, ale nie miałem tarczy na bloka i potek.

Masz już poli g2... poczekaj do tego P i wtedy 3x mniej wydasz - co przy dzisiejszym 50kk za marmura jest sporą kasą.

Ale tak, to myślę, że te 4 grupki powinny być, może 5.

52287137559562145640.png

Opublikowano

4 grupki co najmniej uciągniesz. jak masz na G2, to myślę, że 20 - 30 marmurków starczy. najlepiej wziąść na zapas, bo nawet jak zostaną, to można sprzedać lub użyć na bossy dopóki nie załatwisz simów.

Opublikowano

Ja bym zamienił buty lub naszyjnik na jakiś 8% omdlenie, bo HP i tak masz wystarczająco, a NNO bardzo się przydaje :P

Opublikowano

nno ? -.- . Jak ktoś będzie do mnie szedl, to proste ze logne...

w sensie, że waląc w szpony z marmurka "ogłuszasz" je nie tracąc przy tym HP o_O

Opublikowano

wiem. ale nie wiem co ma do tego nno ...

pisząc NNO miałem na myśli omdlenie.. wiem, że NNO to - niewrażliwy na omdlenie, ale tak potocznie się pisze w metinie skrótem..

Opublikowano

Nie znam nikogo kto omdlenie nazywa NNO... Bo to przeciwznaczne stwierdzenia ;)

to mało osób znasz..

Opublikowano

A czego jeszcze nie wiesz?

Ludzie archerami z 8k hp dają radę w V2..

W ile wbijesz z 59 na 65 zależy tylko od Ciebie i Twoich umiejętności gry..

Ile grupek weźmiesz? Podejdź do V2 łyknij poty, odpal marmura, buffnij i sprawdź..

----

EQ masz dobre, reszta to kwestia umiejętności..

Opublikowano

Ty może Jestes kasiasty, ale mi szkoda kasy na przepustkę tylko po to żeby iść sprawdzic czy dam rade i ile marmorow kupic...

Daj Like'a ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...