Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A6W

GhostPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ostatnio czytałem o A6W i chciałbym to zastosować . Zwracam się do was z prośbą o jakieś rady , jak dotrwać do końca , jakie to daje rezultaty itp . Każda rada będzie mi bardzo drogocenna ;)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Jeśli chodzi o odchudzania to pierdol tą metodę... jedz tyle ile jesz... jeśli będziesz głodził organizm to za chwilę będziesz miał efekt jojo ponieważ schudniesz te np. 10 kg i znów będziesz wpierdalał to masz gwarantowany efekt jojo.

Stary zaufaj mi , ja schudłem ponad 10 kg, jadłem normalny obiad , i kolację ( a śniadanie w sql ) , oczywiście dużo piłem mineralną , tylko słodyczy nie jedz... a resztę ćwicz , pompki , przysiady , brzuszki, bieg w miejscu itp;)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jeśli chodzi o odchudzania to pierdol tą metodę... jedz tyle ile jesz... jeśli będziesz głodził organizm to za chwilę będziesz miał efekt jojo ponieważ schudniesz te np. 10 kg i znów będziesz wpierdalał to masz gwarantowany efekt jojo.

Stary zaufaj mi , ja schudłem ponad 10 kg, jadłem normalny obiad , i kolację ( a

śniadanie

w sql ) , oczywiście dużo piłem mineralną , tylko słodyczy nie jedz... a resztę ćwicz , pompki , przysiady , brzuszki, bieg w miejscu itp;)

Od A6W się 10kg chudnie?oO Prze chuj jesteś rly.

Co do tematu to po prostu się staraj co dzień wytrzymać i po 2 tygodniach będziesz widział efekty.Jedz w miare normalnie i nie odpuszczaj

Opublikowano

Efekty widać po jakichś 2 tygodniach, rób ćwiczenia w pełnym spięciu mięśni.

Pewnie będziesz odczuwał ból na brzuchu, to znaczy że dobrze :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Czy on pisal ze sie udchudza czy cos ?

czy pytal o rezultaty i jak dotrwac do konca ?

silna wola i chec osiagniecia sukcesu

jesli wiesz ze Ci sie to znudzi po 1-2 tyg. wogole nie rob

odpusc

rezultaty kazdy ma inne nie jestesmy wrozbitami zeby to powiedziec

moj kolega zrobil to miesnie byly bardziej widoczne

twardsze no i wytrzymalsze na cwiczenia

rezulaty zaleza od tkanki tluszczowej jaka masz i

jaki typ budowy masz

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Weteran
Opublikowano

Ja robie A6W..to nie jest na odchudzanie tylko na wzmocnienie mięśni.

A jak chcesz schudnąć to rób jak pisali..jedz normalnie 5 posiłków dziennie,

ograniczaj tłuszcz, a o słodyczach zapomnij..mineralna 2.5l dziennie.

Silna wola jak najbardziej..po 20 dniach wydaje się to monotonne.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Dobra od jutra spróbuję . Muszę trochę brzucha zgubić ;)

487xcz : typ budowy ? Mam 14lat i 174 wzrostu i 75k wagi , troche za dużo i muszę zgubić .

Opublikowano

Robiłem miesiąc, mięśnie o wiele twardsze, wytrzymują więcej :D

Oczywiście silna wola. Na początku brzuch boli, nudzi się, spory wysiłek. To ćwiczenie jest monotonne, więc musisz się przyłożyć :P

Właśnie zaczęły się ferie... Może zrobimy jeszcze raz? :)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Wagę to ty masz dobrą może ciut za dużo :)

A6W- jak jesteś wytrwały i masz samo zaparcie osiągniesz coś robiąc to. Dodam wyników nie bedzi eodrazu po 2 tygodniach jezeli troche tłuszczyku masz :).

Przede wszystkim jak mówili staraj się ograniczać słodycze ale jedz normalnie ale wiesz nie zabraniaj sobie tych słodyczy amsz cheć zjedz tego jednego batona raz na tydzień :D. Śniadanie obiad a kolacje można sobie odpuścić jak to mówi przysłowie "Kolacje odaj wrogu" czy jakoś tak :D

Ale ja ci bardziej polecił bym ABS II. Jest o wiele lepszy i bardziej mięśnie dostają w dupę.

Życze wytrwałości.

Opublikowano

Robiłem 19 dni więcej nie wytrzymałem.. mam płaski brzuch więc mięśnie lekko wyszły jak napne to widać.

Silną wolę trzeba mieć bo to strasznie monotonne może jakbym robił z kimś to lepiej bo jest zawsze do kogo morde otworzyć no i raźniej.

Opublikowano

Robiłem A6W i nie polecam, plecy odpadają, trzeba mieć strasznie dużo wolnego czasu i zapału, ja ostatni tydzień robiłem po 2-3h na dzień, a później wiaderka z wodą nie mogłem podnieść, efekty nie są zadowalające. Ułóż sobie własny zestaw ćwiczeń i rób to po 40min dziennie ale bite na początek, nie podnoś cały czas pleców. Na pewno lepiej na tym wyjdziesz.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano
Robiłem A6W i nie polecam, plecy odpadają, trzeba mieć strasznie dużo wolnego czasu i zapału, ja ostatni tydzień robiłem po 2-3h na dzień, a później wiaderka z wodą nie mogłem podnieść, efekty nie są zadowalające. Ułóż sobie własny zestaw ćwiczeń i rób to po 40min dziennie ale bite na początek, nie podnoś cały czas pleców. Na pewno lepiej na tym wyjdziesz.
jak ćwiczyłeś plecami a nie brzuchem to tak jest

A6W przede wszystkim trzeba umieć ćwiczyć żeby sobie rkzywdy nie roibć jak pan up

Opublikowano

To jak polecacie robić bo jeszcze nie ogar , podczas robienia ćwiczeń głowa musi być wysoko nad ziemią , tak od łopatek lub wyżej czy można głowę opuszczoną mieć bo trochę nie wiem ;) Chciałbym od dzisiaj zacząć .

Opublikowano

Głowa musi isc do góry wraz z łopatkami nie może być opuszczona. Musisz robić tak jak jest to napisane w tedy będą efekty. Druga rzecz nie trzeba ćwiczyć brzucha przez 40 minut na okrągło można zrobić trening na 6 minut i tak samo spiąć mięśnie brzucha i będzie dobrze. a jeżeli robisz trening na 40 minut co jeszcze mi się nie udało przez tyle robić. to robisz jeden dzień ćwiczysz drugi odpoczywasz bo inaczej spalisz mięśnie. Dodam rób z taka techniką jak piszą w tedy będą efekty. A tak poza tym to powinno ćwiczyć całe ciało a nie tylko jedną grupę mięśni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...