Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chciałbym być Pro ale jedna rzecz mi przeszkadza!

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam Bodiego 65lvl z Aurą Miecza na P ale skile nie weszły ba 17pkt w sumie straciłem 3pkt.

Chciałbym wbić 75lvl i w Dt dropić kamole i kupować eq 5b i robić reszte skili na P. I pytanie czy grać dalej tym wojem czy zamienić go za Daggera. I czy zarobię nim lepiej jak tym bodym?

Opublikowano

Co ci przeszkadzają ty 3 pkt. ? Jeżeli już tak daleko zaszedłeś to idź dalej tą samą postacią według mnie najgorsze masz za sobą - wybić skille z m ;D .

bez yt.

Opublikowano

Wydales w h%j kasy na skile na p i chcesz zmieniac postaac? Chyba CI powietrze zaszkodzilo bo nie wiesz co gadasz. Bodym jak najbardziej graj...

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Jak chcesz to zawsze możesz zarobić na pro eq dla ninjy i zacząć grać ninja a wojownika sprzedać/zamienic ;) I wtedy nic nie stracisz ;p

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Aura - 20 pkt - 21 lv

Berek - 17 pkt - 38 lv

Wir - 17 pkt - 55 lv

Szarza 17 pkt - 73 lv

3 stronę - 2 pkt - 75 lv

Do tego aura na P to nie jest zły build, wątpie żebyś expił tylę że wbijesz 3stronę na M, a te 3 pkt dużo do skilli ataku ci nie dadzą, ja bym grał ;)

Opublikowano

Jak wbijasz 75, to co różnica w jednym skillu 2 czy 5 pkt ? Oo

Zostaw bodziaka, jak cie ciągnie do pvp, rób daggera 69, zrób 4xP (chmurka,zaska,szybki,wirek) smoki +9 kd 4 10 ludu, ogólnie eq 10 ludzi, skille P i nie ma na Ciebie mocnych ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Zostaw woja bodego, bo on napewno ci się przyda do zrobienia eq dla ninj, ale weług mnie to jest żadna rużnica czy ci skill nie wszedł o 2 czy tam 4 punkty.

Ja mam woja bodego i dopiero na 90 levelu wbiłem skill na M...

Jeżeli chcesz już grać tym ninja wbij nim ten 75 level x4 skille P (zasadzka,truta,wirujący,szybki), eq to nie wiem jakie . -,-

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...