Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy

Fanatyk12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Szukam ludzi, nawet jednej osoby która pograłaby ze mna na Adenagate. Wolałbym kogoś hmm... można powiedzieć przewodnika(najlepiej) . Gram krasiem dokładnie spoilem. Doświadczenie w grze.. no właśnie gram coś koło miesiąca... Kiedyś tydzień... kiedyś dwa tygodnie nawet ponad..(grałem sh, glad) gre ogarniam na podstawowym poziomie.. z expem nie najgorzej potrafie szybko wbijać lvl w krótkim czasie, ale to mnie nie satysfakcionuje skoro nic nigdy nie osiągam na serwerze.. Nie wiem skąd kołować recki chodź znam pare fajnych Q na matsy, gre w karty i inne..

Nie bede sie rozpisywał jakby ktoś chciał albo gra na Adenagate proszę o kontakt. Jestem otwarty na wszelkie komunikatory typu TS. Mam 16 lat, więc po mutacji, raczej nie bede drażnił głosem.. ^^:)

Aktulanie na Adenagate jest niski online, ale to nie powinno przeszkadzać , grałem tam kiedyś przy online 200-300, gdy wróciłem po miesiącu przerwy było 1k+ online. Nie musi być to Adenagate chodź wolałbym serwery low rate gdzie mógłbym sie wszystkiego nauczyć, może być jakis HR, ale bedzie ze mną ciężko :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...