Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] X 360 i bf3

AnimowanY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema kupiłem pare tygodni temu x boxa i zawsze chciałem pograć w bf3 i mam okazję kupić o taką wersje

http://www.gram.pl/prod_9QvhJO0_Battlefield_3_Edycja_Limitowana.html

i mam do was pare pytań

1.Czy bf3 ciężko ogarnąć na padzie bo wszyscy mi mówią że fpsy tylko na padach?

2.Czy jest jakaś fabuła taka jak w codzie bo nie grałem w żadnego bf jeszcze i nie mam zamiaru.

3.Ile by trwało czasu abym już ogarniał all na padzie na multi starczy aż przejde caly singl

To na tyle pozdrawiam.

33886992298670214163.png

72630661675501670256.png

Opublikowano

Siema kupiłem pare tygodni temu x boxa i zawsze chciałem pograć w bf3 i mam okazję kupić o taką wersje

http://www.gram.pl/p...Limitowana.html

i mam do was pare pytań

1.Czy bf3 ciężko ogarnąć na padzie bo wszyscy mi mówią że fpsy tylko na padach? // Właśnie jest na odwrót- wszystkie FPSy na kompa <3 . Czy ciężko ogarnąć.. jak jesteś przyzwyczajony do gry na kompie - trudno będzie się przestawić. Ale kiedyś się przestawisz :)

2.Czy jest jakaś fabuła taka jak w codzie bo nie grałem w żadnego bf jeszcze i nie mam zamiaru. //Jest SignlePlayer- tak jak w Codzie (podobny)

3.Ile by trwało czasu abym już ogarniał all na padzie na multi starczy aż przejde caly singl /// Jak przejdziesz singla to będziesz musiał jeszcze z pare dni pograć w multi a będzie dobrze :)

To na tyle pozdrawiam.

Opublikowano

Szczerze to może z 3 razy grałem w fpsy w sumie i tylko na kompie ale bardzo mi sie ostatnio spodobały.Aha i jeszcze jedno ja wiem że jest singl ale czy jest nawiązanie do poprzednich częśći z fabuła czy nie?

33886992298670214163.png

72630661675501670256.png

Opublikowano

Jak zacząłem pierwszy raz grać w strzelaninki na padzie to po 2 misjach w single ogarniałem już all. Potem przeszedlem na CO-OP.

Nie wiem czego to jest kwestia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...