Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak dobrze zacząć ?

biegus1224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Tworzymy nowe konto ;)

2.Wbijamy na Alpha server.

3.Expimy do poziomu Sergeant lub Staff Sergeant .

4.Kupujemy jakąś dobrą broń np. Kriss Super V albo także dobrą broń XM8 (Polecam) .

5.Expimy do Liteaulant .

6.Kupujemy coś znacznie lepszego czyli sami wybierzcie :)

7.I cieszymy się dobrym kontem w CF'ie

I taka rada : Nie kupujcie nic w BlackMarket chyba że macie już poziom baaardzo wysoki i macie dostatecznie broni ;) wtedy możecie sobię losować do woli za pojarę i puszkę koli (ZP i GP :D)

Proszę o zbicie warna 10% ponieważ już za miesiąc i pół startuję na KidModa a mam 50% warna ;)

sygnaah.jpg
Opublikowano

Dla mnie to nawet nie jest poradnik, zrobiłeś to od tak sobie, byle by było, w ty "tucie" nic nie wnosisz.... Nawet początkujący to wie, zrobiłem już poradnik opisujący tą grę ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/525426-inne-dla-poczatkujacych/

PS.Proszę cię ty i KIDMOD ?

Masz za mało doświadczenia, i mało postów na CrossFire :)

Opublikowano

@Temat

Już taki jest, więc jest ten zbędny.

+Mała uwaga, nie każdy ogarnia grę, więc nie jest to do końca pewne :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PS.Proszę cię ty i KIDMOD ?

Z takim zachowaniem również nie dostaniesz <_<

Masz za mało doświadczenia, i mało postów na CrossFire

Posty o niczym nie świadczą, a doświadczenie wynika ze znajomością gry, więc daruj sobie takie komentarze poniżając innych..

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Tyler, w tym dziale więcej niż ty i wiem więcej niż ty, a jeśli chcesz już wiedzieć będę KM jeśli tylko zrobię więcej poradników :)

Trzeba się znać na tej grze, a biegus'owi troszkę brakuje ;)

Po 1. cię nie chcieli ;)

Po 2.Człowieku pokrytykuj sobię mamę w łazience nie mnie na MPC powiedzieli NIE ja się z tym rozumię i weź się odczep bo widzę że się mnie przyczepiłeś odkąd jestem na MPC ...

Do zamknięcia

sygnaah.jpg
Opublikowano

Biegus, nie chcę spamować, ale to prawda, że masz za małe doświadczenie w tej grze, będę za jak nad tym popracujesz. ;)

OK może w dziale nie w grze bo ja napewno gram dłużej niż ty i tym sposobem w zhackowanym koncie (niepamiętam jak się nazywa zaszedłem bardzo daleko ...

Jejuu zamknie ktoś?

sygnaah.jpg
Opublikowano

Że jesteś starszy nie wywyższaj się ponieważ pierwszy raz zobaczyłem crossfire gdy miałem 5 latek a jak grasz dłużej to spox nie musisz się wywyższać tym że wiesz więcej odemnie ponieważ możesz mieć 30 lat a ja 10 i to nie znaczy że wiesz więcej.

Możesz kogoś poprosić o zamknięcie ;) ?

sygnaah.jpg
Opublikowano

Grałem ;) a 5 lat miałem gdy mój ojciec w to grał i weź nie napinaj się tak ;)

Pytałem (polecam okulary plusy) czy znasz kogoś kto zamknie o wątpię by ktoś to czytał ;)

sygnaah.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...