Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sterowniki karty graficznej.

cezaryy28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem. Mam dobry sprzęd mimo co gra mi się niemiłosiernie zcinała. Zaistalowałem najnowsze sterowniki pod bf3 do karty graficznej. W 100% pomogło. Grałem wczoraj cały dzien i 0 zcinek. Jednak dzisiaj rano chciałem włączyyc kompa a tu fail : Wyskakiwały mi błędy iż system (win7) nie moze sie poprawnie uruchomić, ze zostały zainstalowane nowe urządzenia ktore uniemozliwiaja wlaczenie komputera ITP. Po 6h restartow udało mi sie wlaczyc kompa, ale "zostal cofniety w czasie" tzn. od jakiegos momentu" i tej aktualizacji już nie było. Postanowiłem zainstalowac ją jeszcze raz i znów to samo ; (( . Tym razem gra się od razu zcięła i kolejne 6h stracilem przy uruchamianiu komputera (sam nie wiem jak sie wlaczyl po 70+ restartach) , ale znow zostal "cofniety w czasie" Pytanie: CO jest powodem mojego problemu, i co zrobić aby sie nie powtorzyl? POMOCY !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...