Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Saints Row The Third czy Red Dead Redemption GOTY (Game of the year)

Kosiarz199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na PS3 brałbym Red Dead Redemption, a drugą ściągnął na PC.

Jak na PC Saints Row nie pójdzie to Saints Row na PS3, tylko jak dla mnie trochę krótka ta gra :(.

@Tak w ogóle to o co chodzi z tym zakończeniem na marsie? WTF O_o?!

obraz24.png

Opublikowano

Na PC/PS3 Saint's Row The Third= niezły rozpierdol wszystko lata, napierdalasz murzynów po mordzie 2-metrowym dildo!gra jest zajebista!!!!!Red (dead..) też fajne, jednak jeśli lubisz takie klimaty że jezdzisz na koniach, napierdalasz do indianów itp.Oczywiście jeśli masz dość kasy i dobrego kompa to kupuje saint's row na pc a na PS3 Oszustwo Drake. ;]

@GameOverMe Te zakończenie to był poprostu koniec gry. UWAGA SPOILER!!!! Jeśli wybrałeś uratowanie Shaundi i zabiłeś tą babę ze STAG.(ja tak zrobiłem ;D).To niby uratowałeś wszystkich i to jest koniec gry.Dowiadujesz się że ten wielki Luchadores czy jak on tam miał był twoim ojcem (dziwne).A na końcu poprostu te 2 gangi tak jakby się pogodziły i wzieły udział w filmie.Czyli jak PIERCE-SHAUNDI-JOSH umierali na marsie.To oni ciągle żyli tylko to była scena filmu ;].

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na PC/PS3 Saint's Row The Third= niezły rozpierdol wszystko lata, napierdalasz murzynów po mordzie 2-metrowym dildo!gra jest zajebista!!!!!Red (dead..) też fajne, jednak jeśli lubisz takie klimaty że jezdzisz na koniach, napierdalasz do indianów itp.Oczywiście jeśli masz dość kasy i dobrego kompa to kupuje saint's row na pc a na PS3 Oszustwo Drake. ;]

@GameOverMe Te zakończenie to był poprostu koniec gry. UWAGA SPOILER!!!! Jeśli wybrałeś uratowanie Shaundi i zabiłeś tą babę ze STAG.(ja tak zrobiłem ;D).To niby uratowałeś wszystkich i to jest koniec gry.Dowiadujesz się że ten wielki Luchadores czy jak on tam miał był twoim ojcem (dziwne).A na końcu poprostu te 2 gangi tak jakby się pogodziły i wzieły udział w filmie.Czyli jak PIERCE-SHAUNDI-JOSH umierali na marsie.To oni ciągle żyli tylko to była scena filmu ;].

ogladnijcie mój gameplay z saints row the third i proszę o subskrypcje na moim kanale youtube dzięki http://www.youtube.com/watch?v=TeZQfDuEKw8&feature=colike

Oto mój gameplay z gry saints row the third subskrybujcie mój kanał na youtubie dzięki http://www.youtube.com/watch?v=TeZQfDuEKw8&feature=colike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...