Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP- Cofać Skill?

Exibit : )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ; )

Otóż pierwszy raz gram Surą WP... Postać jest przeznaczona Full do Expa i zarobku. Jeden z graczy jako drugi skill doradził mi Wir... Co było wielkim błędem... Aktualnie mam 49 LvL na 52 LvLu będę miał 3 Skille M... Bo nie dawałem w Rozpro i Palca, bo po co mi one do Expa... I teraz mam tutaj do was takie pytanie czy zresetować Wir i dać w Strach czy w ogóle strach dużo pomaga w Expie czy raczej nie? Bo expiąc nie odpycham mobów z konia i nie opłaca mi się schodzić z konia i walić z wirka, bo w tej chwili przestaje się leczyć i gwałtowanie spada mi HP....A na dodatek do Expa mam FMS'a Śr 32 UM -10 Więc co trzecie uderzenie z łapy to około 1300, a z wirka bije po 1500.. I teraz jedynie chciałbym was się zapytać czy Strach dużo ułatwia Expienie, bo teraz tylko od tego zależy czy będę cofał WIR

Opublikowano

Pomaga i to dużo.. uwierz mi :)

Nawet jak siedzisz u lorda malp to wszystkie do Ciebie nie podchodza.. wiec strach sporo daje...

Mniejsze dmg dostajesz... no moim zdaniem strach do dropa/expa jest niezbedny.. sam wlasnie robie sure WP jako dropa.. bulid Ostrze>Zbrojka>Strach i jazda ^^

Opublikowano

Cofaj, Wirek przydawał się na początkowych poziomach - gdy nie posiadałeś Bojowca, teraz - jak sam piszesz - jest on nie potrzebny a Strach bardzo Ci pomoże przy exp'ie.

Opublikowano

Strach jest swietnym skilem , choc wielu go lekceważy . Jezeli zresetujesz jako postac do expa bedziesz wydajniej expil

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

@up

Strach przyda mu się wszędzie :)

Oczywiśćie cofaj wir jak najszybciej i wbijaj strach , przyda on Ci sie wszędzie i z tymi 3 x M będziesz mógł zarabiać na medalach , metkach itp .

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Nie będę robił spamu na forum więc napiszę tutaj...

Ile trzeba mniej więcej bić Lordów Małp, żeby Kamyk poleciał?

Często w tej komanacie z lordem medale lecą?

I CO ILE RESPI SIĘ LORD?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...