Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minex[24/7] Minecraft Full bukkit 1.1 [Surv+Frakcje]

masa998

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Refresh Dawno na reklame nie wchodzilem Kto by pomogl sie dolozyc do serwera poniewaz mamy problem a sam nie zamierzam placic i ogarniac jakis hackerow

Opublikowano

@up

Masz problem z hakerami ?

Wgraj te 2 pluginy :

NoCheat -

http://forums.bukkit.org/threads/sec-nocheat-v3-3-0-detect-and-fight-the-exploitation-of-various-flaws-bugs-in-mc-cb-1-1-r3.4523/

AntiXray -

http://forums.bukkit.org/threads/sec-antixray-v0-6-10-protecting-ore-from-xray-mod-and-transparent-texturepacks-1000.12527/

Daj like tak sie staram :D !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

.......... [czytaj niżej] \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

6JuGEp.png

Posty: 50+,100+,150+,200+,250+,500-,1000-,....

Opublikowano

jak zobaczysz forum elos noobie to się dowiedz ze nawet mi się nie chce zmieniać IP. Po 1 nie ma frakcji po 2 nie ma netheru po 3 gościu zaraz dostanie OPA a mi nie chciałeś dać jak ja bym ci pomógł ale jak nie to nie.

PS: nie polecam serwa głupia atmosfera i beznadziejny admin ... [czytaj ostatnie zdanie] /\/\/\/\/\/\.

PS2: to ja FrostMenPL.

6JuGEp.png

Opublikowano

@up

Ta grałeś 10 minut nikomu ElosPL nie dał OP !

Dodatkowo w regulaminie pisało 'Nie prosimy o OP ! ' więc złamałeś regulamin a za to odrazu BAN twoja wina !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

no i co pisałem "chce bana" [ale ja nie chciałem OPA ja chciałem tylko pomocnika -.-]

6JuGEp.png

Opublikowano

xxxRiPulxxx nie polecam ci grac w niego (serva) dostałem bana bo prosiłem o pomocnika zeby pomóc ludzią

6JuGEp.png

Opublikowano

Deo powiem ci jedno Zamknij pizde i sie nie udzielaj dostal op, admina poniewaz zlozyl wczesniej podanie a ty nie zlozyles podania poprosiles o bana zaczoles wyzywac itp to polecial ban dziekuje koniec tematu

Edit: NoCheat jest AntyXraya nie wgram bo bedzie lagowac serwa

Opublikowano

haha ciekawe jakie podanie jak ty w opisie serwa nie pisałeś ze można podanie na admina złożyć

@up

nikomu ElosPL nie dał OP !

i co a jednak dał

6JuGEp.png

Opublikowano
o.O ale to chyba jest jasne ze trzeba zlozyc podanie na adma a nie spamic na serwie Daj op o.O bym podal link do forum ale nie moge poniewaz zabronione jest
Opublikowano

hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahh

6JuGEp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...