Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie działa mi launcher do ProMT2

nimfagryuf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tam nie widzę nic gdzie mógłby być nowy patcher . A to dziwne że cały czas grałem na tym co mam i dopiero dzisiaj mi wyskoczył taki błąd.

Opublikowano

News o nazwie :

[b] Problemy z patcherem[/b]

Kliknij czytaj cały news.

Nic tam nie ma nie ma nigdzie nowego patchera.A to dziwne dlaczego grałem cały czas od 5mies i dopiero dzisiaj wyskoczył mi taki błąd. POMOCY

tibiabot - boty, mc, skrypty, redbot

Opublikowano

Na stronie servera był już jaki problem i tez nie mają odpowiedzi

Koniec tematu można go zamknąć http://MPCforum.pl/index.php?/topic/8130-promt2-offline/

sry nie ta stronka http://MPCforum.pl/index.php?/topic/8130-promt2-offline/

nie chciało się wam zajrzeć na forum servera :D w temacie jest napisane że server jest narazie zamknięty :D

Siemka.

Jak narazie serwer ProMT2 jest offline, więc proszę nie pisać tematów typu: " Help Pro nie działa" czy " kiedy pro będzie on".

Jeśli serwer znów będzie on, to zostanie to napisane w tym temacie.

Proszę was nie spamujcie.

Dziękuję i pozdrawiam.

Mów Mi Mistrzu

Opublikowano

To nw tak piszą na forum serva

Anonymouse...

PPODPISUJCIE PETYCJE!

Słyszeliście już o podpisaniu umowy ACTA ?

każdy nasz ruch myszka po internecie bedzie kontrolowany przez dostawce naszego internetu, za ściąganie plików i dodawanie zdjęć na portlae społecznoścowe jak np. facebook.com, nk.pl, fotka.pl pójdziemy do więzienia, lub możemy zapłacić spora grzywnę.

strony takie jak google.pl wikipedia.org, demotywatory, komixxy, będzie usunięta !

za dodanie jakiego kolwiek zdjęcia idziemy do wiezienia, za ściaganie piosenek idziemy do więzienia !

ratujcie internet, ratujcie świat !

wiem, że to głupie, ale juz 26 stycznia wiekszość stron internetowych bedzie zablokowanych, facebook może przestac istnieć dlatego, że zostanie podpisana umowa ACTA .

To innymi słowami koniec internetu !

jesli wejdziesz na jakąś stronę, dodasz zdjęcie, ściągniesz piosenkę, filmik, idziesz do więzienia a twój sprzęt(laptop, komputer) zabierają .

Walczmy o wolną polskę, o wolny internet !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...