Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Bann? czy może włamanie?

johny23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj wieczorem próbowałem wejść na swoje konto, zaznaczam odrazu iż nie posiadam hacków na kompie i nigdy nie miałem :) wracajac do tematu - loguje się na swoje konto i wyskakuje komunikat ze dostałem banna na perma... wiec myśle zadzwonie do kumpla niech on spróbuje wejść na moje konto on się loguje i nic normalnie wszystko elegancko chodzi na stronie koledzy sprawdzali i normalnie moje konto widnieje, że jest aktywne ale dziwnym trafem pisze ACTIVE chociaż nikt aktualnie nie był zalogowany na nim ? o co chodzi bo już nie mam sił gram w ta grę prawie od początku i szkoda mi konta bo juz mam COL :)

Specjalista
Opublikowano

nexon wykrył u Ciebie na komputerze hacki/virusy i zbanował Ci płytę główną, tak zwany hardware ban

nie pisz do nich bo jezeli to zweryfikują to dostaniesz bana na tym colonelu i już wtedy nic nie pomoże

najbezpieczniej jest przeistalować system tak jak to zrobił ten typek co wbił GOA w jeden dzień

a jeżeli chcesz bez reistalla to masz tu poradnik jak zmienić ID dysku http://www.mpcforum.pl/topic/540043-tut-zmiana-id-dysku-twardego/page__p__3852103#entry3852103

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...