Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer wybrać ? [Ankieta]

vilax

Dylemat  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który serwer najbardziej Ci si? podoba ?

2. 2. Przed?u?enie ankiety (Zwa?ajcie na liczb? g?osuj?cych nie na %centy)

3. 3. Przed?u?enie ankiety

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż zastanawia mnie na jakim serwerze zagrać... Ciekawi mnie jaki serwer najbardziej preferujecie, dlatego zakładam ten temat/ankietę.

Po wybraniu serwera proszę o uzasadnienie dlaczego akurat ten.. :) Grałem na kilku/kilkunastu serwerach co są tu zareklamowane

i tylko dwa przypadły mi do gustu... lecz mi się znudziły i chciałbym znaleźć coś nowego, lecz dotąd nic ciekawego nie znalazłem.

Temat może być przydatny nie tylko dla mnie ale i dla innych którzy mają podobny "problem" :> Są tu tylko i wyłącznie serwery z publikacji.

Ankieta jest przedłużana dwa razy kolejnymi pytaniami bo limit mi tak nakazał :D Więc zważajcie nie na %cent tylko liczbę głosujących :>

Serwery długo nie odświeżane nie są widoczne na ankiecie (bo miejsca brakuje :( ) Zapraszam do głosowania :).

Nie wiem czy był podobny temat... :( Jeżeli tak to proszę o usunięcie czy tam close.

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Ja bym polecił Balmore,na ankiecie jej nie widać.

Ten serwer najbardziej przypadł mi do gustu,ciężko nim się znudzić ^_^

Zawsze jest coś do roboty,serwer jest ala PL,są w nim ciekawe misje za które są opłacalne nagrody,is nie daje wcale dużej przewagi a to co się w nim znajduje można też kupić za yang i to jest rozwiązanie dla ludzi którzy z is nie korzystają (np. dla mnie :D) niema na serwerze rady ani zwojów egzo co mi się b.podoba :P

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Fajny privek to GladoR. Priv PvP. Bardzo dobrze się gra. Nowe rosy, bronie zbroje. Bardzo fajny priv..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Najbardziej polecam Tiveria.pl, jest to taki Hard-Medium, coś w tym przedziale, bardzo fajny serwer, exp taki sobie (nie wbija się np. 80 lvl w jeden dzień), jest to serwer na dłuższą metę, tj. trzeba robić samemu konia itd. Stanowczo go polecam ;]

Opublikowano

z w/w najbardziej przypadł mi do gustu DiamondMT2, ale polecam także zerknąć do zapowiedzi chodźby MetinOfChampions ;-)

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Jeśli lubisz serwery typu hard to polecam :

Tiveria - serwer który stoi chyba najdłuzej , codziennie po 500osób + :)

Balmora - bardzo dobry serwer , ma fabułe , lecz mi po wbiciu 75 lv poprostu sie znudził ;)

Valarim - calkiem fajny serwer , i właśnie na nim będę teraz grał :P

Nawie.eu - też jest jednym z cięższych serwerów , exp nie jest za wysoki co dla jednych jest +

Serwery Medium :

GladoR - może i fajny , lecz mi sie szybko znudził :)

Escaria - tez jest serwerem który sie szybko znudzi , ale cóz , troche ludzi na nim gra :]

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PandoraMT2 to w miarę łatwy serwer. Bardzo łatwo i szybko można tam zarobić (ok. 300kk w 15-20min)

a z takim zarobkiem łatwo o eq

exp do 90 bardzo dobry potem do 100 ciężko potem do 120 szybko i do 150 ujdzie

polecam również iMetin chociaż trochę czasu na nim nie grałem

oraz ProMT2 bo szybko się expi i bardzo łatwo zarobić na futrach yeti +

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

Również polecam ProMT2, na Bs'ie wbijasz do stalki+0 5x 20 abs i masz chyab 300 futer+, nie pamiętam bo dawno nie grałem :D

kuzyk2.png
Opublikowano

Według mnie Balmora.pl - Serwer najlepszy jaki powstał.

Dodasz go do ankiety i wygóruje. 2k osób online.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...