Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak przeinstalować BF'a ?

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam do was pytanko. :)

Jak przeinstalować BF'a ?

Chcę się pobawić z tymi all itemami, ale nie chcę potem bana.

Może takie pytanie jest w FAQ napisanym przez Googlus'a, ale ja go nie zauważyłem. A jak nie ma to proponuję dodać. :)

Za pomoc 3x lajk. :)

Pozdrawiam !

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Zainstalować na innym dysku ?

Jak chcesz się bawić plikami to zrób po prostu kopię tych, które masz. Wrzuć to na pulpit i jak skończysz zabawę to podmień pliki.

Opublikowano

Jak to nie ?

Skoro najpierw skopiujesz pewne pliki, potem wrzucisz te "do zabawy" i po podmienisz na stare.

Skoro nie masz pewności co do bana, to po skończeniu zrób najzwyklejszy reinstall.

Opublikowano

Jezu, Googlus.

Jak ma nie te pliki co trzeba to nie wyskoczy mu md5 tool, lecz w czasie ładowania mapki wyskoczy : Invalid Files (6)

I wywali go z servera, nie dostanie bana. Jedynie za md5 można dostać gdy zmieni się cos w RendDx9.dll

OndteAw.png
Opublikowano

Jezu, Googlus.

Na razie Googlus.

Jak ma nie te pliki co trzeba to nie wyskoczy mu md5 tool, lecz w czasie ładowania mapki wyskoczy : Invalid Files (6)

I wywali go z servera, nie dostanie bana. Jedynie za md5 można dostać gdy zmieni się cos w RendDx9.dll

Ty patrzysz przez pryzmat tego tutorialu od bodajże Trola, ja patrze na całościową podmianę plików. Nie, nie tylko, miałem kumpla, który bawił się właśnie zmianą plików i mimo nie ruszania RendDx9.dll dostał bana. Piszę co wiem, nie teoretycznie.

Opublikowano

Usuń cały folder z dysku

Usuń cały folder z moich dokumentów

Usuń cały folder z rejestru

-Wchodzisz start>uruchom>regedit>local machine>software>electronic arts>ea games

I usuwasz cały folder Battlefield Heroes

Gotowe,gra jest usunięta

Teraz wchodzisz na stronkę i uruchamiasz grę,tak jakbyś chciał normalnie pograć,ale wyświetli ci się Okno instalacji(tak jakby patcher)

Zainstaluj i możesz grać :)

35684.gif

b7fc7150386b39e1289a965.png

Pomogłem? Daj

likexf.png w tym poście.

Przyda się. !!THX!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...