Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie bocić na dużo PD

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

boce na 2-3,na godzinke mam średnio 700k pd-1,2mln pd na godzinkę,czy gdzieś wyciągnę więcej?proszę dajcie propozycje ,i przy okazji jak wygląda sytuacja padania,konfy też możecie podać,niewiem czy ważne,ale gol 8irys 1apis 3lf4 reszta full,daję lajki

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

boce na 2-3,na godzinke mam średnio 700k pd-1,2mln pd na godzinkę,czy gdzieś wyciągnę więcej?proszę dajcie propozycje ,i przy okazji jak wygląda sytuacja padania,konfy też możecie podać,niewiem czy ważne,ale gol 8irys 1apis 3lf4 reszta full,daję lajki

Masz identyczne konto jak ja , a ile pp jeszcze :P

Spróbuj na DK i mk , dużo osłonek musi być. 2-3 z tych strunków to zyski idą średnio , sproboj na 2-4 jeszcze.

Opublikowano

Masz identyczne konto jak ja , a ile pp jeszcze :P

Spróbuj na DK i mk , dużo osłonek musi być. 2-3 z tych strunków to zyski idą średnio , sproboj na 2-4 jeszcze.

pp 26

na x-8 masz średnio 1mln pd na godzinkę do tego 5k uri na streunery i boxy

z rakietami eco czy bez?dla mnie to ważne bo będe miał serwer vps i bym chciał na nocki zostawiać

Opublikowano

bez eko, jak paliwa do peta nie masz to bez peta bardziej się opłaca - wyciągniesz lekko 4.5-5k uri

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

bez eko, jak paliwa do peta nie masz to bez peta bardziej się opłaca - wyciągniesz lekko 4.5-5k uri

a konfy tylko doradzisz?xD co do peta latam z nim na 2-8 ze zbieraczem 2,może być ?

Opublikowano

dziękuję wszystkim za odpowiedzi,wszystkie były przydatne,lajki poleciały,sekhmet możesz zamknąć ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...