Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] jaki global?

TroLLu.

Globale  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki bys wybral/a globala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie

zastanawiam sie na jakim globalo grac (nie uwzgledniam se i myrosso i malezyjskiego)

najbardziej kusi mnie de i uk co myslicie o tym i podajcie +/- globalow jakich mi podacie

­

Opublikowano

De - Z nikim się nie dogadasz, otwarty LoD, BARDZO MAŁE ceny, 3 albo 4 serwery, nie pamietam już.

Uk - Małe ceny, otwarty LoD 0 Atmosfery, na krzaka prawie nie da się zarobic, 1 serwer

PL - Fajna Atmosfera, niestety chamscy ludzie, 3 serwery

Dla mnie najlepiej gra się na Pl'u, chyba dlatego, że tu grają polacy xD

Opublikowano

@Up Nie mów, nie mów. Porównaj tutaj kulture graczy z np. kulturą w metinie ;) O dwa nieba wyżej. Są tutaj mili ludzie, jak znajdziesz ogarniętą fam to się dopiero zaczyna miła atmosfera :)

Opublikowano

@up Nie mówię, że wszyscy, lecz zdarzają się osoby najczęściej z mniej niż 55 lvl'em, które są chamskie, aroganckie i myślą, że im wszystko wolno.

Zgodzę się, że z dobrą fam jest przyjemnie, ale 1 lub 2 osoby mogą ją zepsuc :angry:

Opublikowano

Nowy serwer na polski to chyba duży + prawda ? Można zaistnieć ale już widze że ludzie na 43 mają WK.Dużo "noobów" tam gra więc na PvP można po wymiatać ze słabymi reskami ! Wolne miejsca do expa.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

na plu to same chamy grają.. expie sobie a jakiś koleś podbjia do mnie i bez żadnej przyczyny " brzydki jesteś " ja dziękuje za takie zachowanie ;>

Opublikowano

Ja gram na pl s1

ale wbijając 55 profe ehh to było tyle botów ksuło chamskie zachownia ich dlatego wbiłem 60 lvl i 58 profy i zakonczyłem kariere i mam dosc nostale a na moim koncie jest 120kk sprzedam na alegro i bede miał kase

zagraj na UK

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

@UP sprzedasz kont do gier typu mmorpg jest zabroniona na allegro ;)

Co do globa to ja ci polecam PL chodz jesli niechcesz juz grac na PL'u to polecam DE.

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

ja PL'a polecam chodz 50/50 ludzi ok i noby ;/

ale oczywiscie ze PL ja tam gram mag 71/woj 65/luk 53(gram nim) :)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...