Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kenny AD

Lady Quarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nie wiem czy taki temat juz byl ale.. Zawsze warto *o*

Co myslicie o Kennenie AD ? Ostatnio po tym co sie dzialo duzo ludzi gra nim pod AD.

Sama probowalam ale jakos nie moge sie do konca przekonac, zwlaszcza te crity z lapki ;d

A wy co o tym myslicie ? ;d

Opublikowano

No wlasnie o tym mowie :) Gralismy kilka meczy i naprawde dobrze sobie radzi : d Tez w kilku meczach jak gralam taki kenny rospierdylal wszystko jak leci... : d I teraz chodzi mi o opinie 2/3 osob ktore nim tak graly gdzie sa + i - calego grania :D

Opublikowano

Kennen AD.. Jest jak lux AD.. Nie wierzysz że to sie dzieje a tak naprawde wypierdala system..

Lux ad wbija po 1k kryta na iluminacji :)

Opublikowano

Warto spróbować.

Bardzo dobrze radzi sobie z soraką na bocie gdyż ma stuna a z healem już jest problem.

Na high elo możemy zaobserwować dużo ad kennenów.

Nawet ad ahri.

Opublikowano

Kennen AD to counter pick na niektore postacie, np. kogmaw, ktorego ad kennen jedzie jak chce.

Prosze nie pisac kolejny raz, ze to syf, bo niejednego dla udowodnienia bym ad kennenem zjechal jak psa..

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Nigdy nad tym nie myślałem ale na PBE w lolu grałem i ze mną był kenn ad i było takie coś spamił z Q wlazl stun leci z E i koniec parę hitów. Osobiście gram kennenem ap ale możesz spróbować

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Hmm

Soraka AD FTW

kennen ad jest bardzo dobry mimo ze jak nim gralem to zawsze bylem wyzywany od trolli ;f teraz m5 nim zakosili i new meta

Opublikowano

Właśnie skończyłem grać gre z kennem ad na lini, grając alistarem. Ja wchodziłem w+q on wbijał ze stunem pare strzałów i ich nie ma

Opublikowano

Ta kennen ad miecie system :D .

Dzisiejsza gra ad kennenem 3 vs 3 PzdR :

http://imageshack.us/photo/my-images/859/kennenad.jpg

kamyfek1.png

bez reklamy yt.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ta kennen ad miecie system :D .

Dzisiejsza gra ad kennenem 3 vs 3 PzdR :

http://imageshack.us/photo/my-images/859/kennenad.jpg

ładnie ale 2 IE to zły pomysł ;) kennen ad op :D na dowód mogę scr dać

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...