Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Windows 8 BETA vs MineCraft

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam Windows 8 BETA (64-bit), oraz Jave (32 i 64 bitową), a problem mam następujący. MineCraft'a odpalę normalnie (Premium), ale po wejściu w texturepack, wejście na SP, czy MP, to wyjście z tego zawsze kończy się crashem systemu (gwałtowny reset). Wiecie co temu zaradzić/zrobić aby gra działa normalnie? Za każdą sensowną odp. (i na temat) otrzyma Like ;)

Opublikowano

Jeśli masz windows 8 to mine craft jeszcze nie ma takich wymagań .. Błędy występują,ponieważ masz Windows 8 a zanim jeszcze wgrają tego mc na widows 8 to troche minie ;[

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Systemy w wersji beta są bardzo niestabilne.

Tak samo było z Vistą. Ja na XP identycznie dlatego, że miałem SP1 a nie SP3.

Moim zdaniem powinieneś poszukać jakiś aktualizacji dla Windows 8 lub zainstalować Windows 7.

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Jak chcesz pograc to odinstaluj windowsa.

Notch albo Jeb musi skonfigurować do windowsa 8.

Myślę że pomogłem.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

w końcu to system w fazie beta. pobierz najnowsze poprawki przez "windows update" i uruchom minecrafta w trybie zgodności z windows 7. Jak wejdziesz do gry zaznacz "force update" i sprawdzasz czy chodzi. Może jakieś texturpacki wadliwe masz?

ewentualnie doinstaluj

http://www.dobreprog...dows,13186.html

+ najnowsze sterowniki do karty graficznej.

Jeszcze możesz pobrać "ccleaner" i wyczyścić niepotrzebne pliki z komputera i usunąć błędne wpisy rejestru (ale to już tak nie jest istotne)

http://www.dobreprog...dows,13061.html

Albo reinstalujesz grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...