Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Bot do Prywatnych Serwerów

Ridez123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam jakiegoś bota do prywatnych serwerów ale nie mogę znaleźć takiego co będzie spełniał moje oczekiwania. Najlepszy byłby bot który ma takie opcje(ale nie musi): przyciąganie mobów, auto używanie pelerynki, auto pot i najlepiej żeby bił z konia :)

z góry dzięki za pomoc :)

@edit

Byłbym wdzięczny gdyby jeszcze ktoś powiedział mi czemu nie działa mi mutlihack 20.12.2011 kamermoda tzn odpalam grę odpalam mh szukam clienta na liście, wybieram auto inject i nic się nie dzieje. Czym to może być spowodowane ?. Potrzebny jest ten hack żeby oddawać expa na gildie :P, chyba że znacie innego hacka który sam oddaje na gildie , jakbyście mi go podali byłbym wdzieczny.

Opublikowano

To nic nie dało ;/

@edit

sorka jednak działa :) dzieki wielkie

@edit

Mam jeszcze jedno pytanie. Istnieje coś takiego jak automatyczne wciskanie klawiszy od klawiatury ?. np chcę żeby naciskało mi co 5 sek 2 albo f2. Mam pomysł taki że wsadzę patyczek w spacje i będzie samo mi biło i co 5 sekund dawało mi moby do siebie :D

Wiem że od tego jest bot ale ten bot nie jest aż tak efektowny jak chce

dzieki za każda pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...