Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy jest jakiś hack niewykrywalny na chwile aktualna?

Masalkov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie tylko zeby mi steama nie zbanowalo za miecha.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Nom oczywiście że jest www.catalyst-hax.com lub x22cheats.com lub Netcoders.com lub codehook.com lub aimjunkies.com

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

No tak ale to pewnie płatne, a jak mi pisałeś na steamie zbanowalo ci duzo razy black opsa wiec wole nie ryzykować.

EDIT.

Widziałem na stronie oldschoolhack tych cheatow ze byl pewien hack z końcówki 2011 roku i ludzie napisali posty z 2012 roku z linkiem do cheatow mogą być niewykrywalne?

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

masz tu hacka do BO:

stan:status_undetected.gif

http://www.cheat-pro...2271/bo_esp1.3/

moj kuzyn popieprza od prawie 3 tygodni na nim :)

on ma xp ale mu działa :)))

mi też działa bo looknelem

@EDIT

tu masz hacki do BO NIEWYKRYWALNE KTORE DZIALAJA BO MOJ KUZYN NA NICH POPIEPRZA:

http://www.cheat-pro...ty-7:-Black-Ops

licze na lajka :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Może ktoś to jeszcze potwierdzić bo wiesz raz dostałem bana na csa z kilka lat temu to gdzie po pół roku mnie zbanowalo ... on sobie gra 3 tygodnie, a jutro moze i mu przyjsc. Podasz steama na pw by to udowodnić?

EDIT.

Ale ty jesteś 100procentowy oszust dałeś mi wersje 1.3, a znalazłem 1.5 http://www.cheat-project.com/cheats-hacks/2313/BOESP-1.5/ weź człowieku ostrzeżenie powinieneś dostać.

Opublikowano

@up

sorka ;p na wersje to nie patrzałem...

a działa ci ten hack co zlalazłeś na 1.5?

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nawet nie testuje bo czytalem ze w black opsie tak jest ze jak odpalisz to po miechu masz bana nie wazne czy platny hack czy nie.

Opublikowano

@up lamusie, jak byś chciał wiedzieć to update steama nie ma NIC do update vaca. pozdro tam lol

Jak chcecie taniego haxa który nigdy nie był wykryty + jest niewykrywalny na lidze to www.organner.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...