Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja/info] Kbot nie działa

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koniec to ja jedynie widzę twojej przyszłości. osoba, która podejmuje takie wnioski mają pełną gamę informacji może jedynie liczyć na bycie kompletnym kretynem albo trupek, który sam się zabił bo myślał że jak jednego dnia mniej wysrał to ma potwora w brzuchu, który go zaraz wpierdoli...

strona faktycznie nie działa (i nie wiem czemu) ale Ivan cały czas jest i robi nowe wersje, a kbot działa (sam sprawdź)

aż dziwi mnie fakt że nikt nie pisał aż tak o "końcu kbota" gdy Ivana nie było jakiś tydzień tuż po ukazaniu się nowego clienta gry...

Opublikowano

koniec to ja jedynie widzę twojej przyszłości. osoba, która podejmuje takie wnioski mają pełną gamę informacji może jedynie liczyć na bycie kompletnym kretynem albo trupek, który sam się zabił bo myślał że jak jednego dnia mniej wysrał to ma potwora w brzuchu, który go zaraz wpierdoli...

strona faktycznie nie działa (i nie wiem czemu) ale Ivan cały czas jest i robi nowe wersje, a kbot działa (sam sprawdź)

aż dziwi mnie fakt że nikt nie pisał aż tak o "końcu kbota" gdy Ivana nie było jakiś tydzień tuż po ukazaniu się nowego clienta gry...

Wtedy mówili że ivan się opierdala :P

btw.

Kbot działa.

Opublikowano

Tyko że jest taki problem, że paru moim kolegom działa, a mi wywala info o aktualizacji! (w wersji 5.83)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...