Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Czarny ekran

wejkszyn17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, otóż gdy wchodzę w gaz lub używam medkita to robi mi się czarny ekran, gdy wyjdę z gazu to wszystko jest normalnie albo gdy medkit przestanie uleczać to też wszystko jest normalnie. Za pomoc, będą like :D

Opublikowano

Przeinstaluj grę, bądź uruchom ją przez program Gamebooster.

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Specjalista
Opublikowano

mam to samo na drugim laptopie i raczej nic z tym nie zrobisz

nie piszcie mu o sterownikach i innych gównach bo jeżeli nie mieliście takiego problemu to mu nie pomożecie, ja te wszystkie banalne porady znam i próbowałem ich

podejrzewam że masz laptopa i kartę graficzną zintegrowaną, a zintegrowane nie nadają się do grania

najlepiej podaj mi model laptopa a ja Ci powiem

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

zintegrowana czy dedykowana nie ma nic wspolnego z czarnych obrazem gry, jak karta ma wystarczajaco pamieci by gre odpalic to ma smigac.A tutaj jest problem czarnego obrazu a nie tego ze gra nie wlaczy sie.Posprawdzaj wszystkie sterowniki do procka, karty. Jak masz windowsa 7 to uruchom recznie aktualizowanie sterownikow, bo 7 niektore blokuje poniewaz zainstalowanie ich moze byc niebezpieczne dla reszty sprzetu. jak to posprawdzasz i zaktualizujesz caly wszystko to dac znac czy problem sie naprawil

Specjalista
Opublikowano

zintegrowana czy dedykowana nie ma nic wspolnego z czarnych obrazem gry, jak karta ma wystarczajaco pamieci by gre odpalic to ma smigac.A tutaj jest problem czarnego obrazu a nie tego ze gra nie wlaczy sie.Posprawdzaj wszystkie sterowniki do procka, karty. Jak masz windowsa 7 to uruchom recznie aktualizowanie sterownikow, bo 7 niektore blokuje poniewaz zainstalowanie ich moze byc niebezpieczne dla reszty sprzetu. jak to posprawdzasz i zaktualizujesz caly wszystko to dac znac czy problem sie naprawil

to jest zależne od karty uwierz mi,

próbowałem wszystkiego już i także na drugim laptopie mam czarny ekran w takiej sytuacji

z tego powodu na nim nie gram

masz jakieś inne pomysły?

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Mam laptopa Samsung NP300V5A, dodam że wszystkie najnowsze gry na max detalach działają bez zarzutu. Jak na razie wszystkiego próbowałem co mi napisaliście ;p nic nie pomogło

Specjalista
Opublikowano

Mam laptopa Samsung NP300V5A, dodam że wszystkie najnowsze gry na max detalach działają bez zarzutu. Jak na razie wszystkiego próbowałem co mi napisaliście ;p nic nie pomogło

no to ja już nie wiem, twoja karta graficzna nie jest zintegrowana

wręcz przeciwnie, zapewnia dwa razy wyższą wydajność niż zintegrowane

spróbuję napisać do nexona w tej sprawie, może oni coś pomogą :)

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...