Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Odpowiem na pytania .!

APBPLAYER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jedno pytanie , nie jestem jeszcze takim profesjonalnym graczem wiec moze ty mi odpowiesz

zbieram doswiadczenie u Akiko X

żeby mieć Patriot Jericho

lecz chce kupić póżniej Patriot Jericho 1 slot i za ile i jak moge sprzedac jericho w marketplace lub jakos inaczej

limak241 w grze l1m0nq skype

moze pogramy razem mam 63 rank Enforcer Eu1

Opublikowano

Jak fajnie go pomalujesz to może uda się za 50k$.. Ale pamiętaj że jak sprzedasz na marketplace to zabierze Ci 20% z tych np. 50k$.

A jak chcesz i tak zmienić później samochód to może poszukaj na marketplace, może Ci się uda kupić jericho taniej niz 40k$, ja na swoim byłym koncie kupiłem za jedyne 20k$. na swoim obecnym mam 80k$ ^^

Opublikowano

idziesz do butki marketplace i tam wybierasz opcje vehicles* czy jakos tak a potem wybierasz marke samochodu i klikasz sharge .

a co do wczesniejszego pytania zgadzam sie z kolega.

Opublikowano

Ja mam pytanie takie czy N-TEC 5 tak w ogóle różni się od STARA'a? A jak tak to czym bo jak dla mnie to prawie dwie takie same bronie, tylko inny wygląd...

Jaka broń drugorzędna waszym zdaniem najlepsza? Tak ogólnie na serwy Missions i Fight Club, ja aktualnie używam SASa i jest taki oo... Jaki polecacie joker, czy jakiś inny?

I ostatnie pytanko jaka broń najlepsza do ogłuszenia przeciwnika dla enforcera (chodzi o stabba) :P

PS Mam nadzieję że wykorzystałem limitu pytań xD

Opublikowano

1) mozesz porównac bronie klikajac na nie u NPCTA (AK ogólnie wiecej damage zabiera i szybkostrzelniejszy jest ale slaba celnosc i duży odrzut .

2) jesli grasz z AK albo starem to na cesond wepon cos szybkostrzelnego.

3) najlepsza bron do ogluszania hmmm ta pierwsza taki karabinek nie pamietam jak sie nazywa .

4) jaka bron poleczm? OCA .

5)a co do rodzajów jockera nie rozumiem pytania

Opublikowano

1.To znaczy w statystykach widać że się różni NTEC od STARa ale to wiesz statystyki... Jedno tutaj pisze a drugie widać w grze. Że ma wielki odrzut to wiem, ale jak dokładnie nie wiesz to dobra ;)

2.Ale mi właśnie o to chodzi które są szybkostrzelne i wolnostrzelne. Na wiki tego nie ma, a w grze wydałem już grubo ponad 20k na testowanie broni pierwszorzędnych, i nie chce dalej wydawać na drugie sloty (tak żeby ogarnąć wszystkie bronie co i jak). A o jokera to w sensie tym bo większośc ludzi ma ten sam pistolet i właśnie nie wiem czy to joker czy jakiś inny...

z góry dzięki za odp :P

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanie kupie samochod np Patriot Jericho u Akiko X i oto pytanie czy moge dokupic do niego slota czy trzeba go sprzedac i kupic u wyzszego npc ?

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanie kupie samochod np Patriot Jericho u Akiko X i oto pytanie czy moge dokupic do niego slota czy trzeba go sprzedac i kupic u wyzszego npc ?

Dokupowywać slotów nie można - trzeba od razu kupić samochód z wolnym slotem, a jak nie to sprzedać i kupić lepszy :P Jakby co to na wiki pisze że ten wóz z 1 slotem można odblokować u Byeong Lee na 10 poziomie ;)

Opublikowano

Super widze ze cos sie dzieje :)

1)

wiecej damage zabiera i szybkostrzelniejszy jest ale slaba celnosc i duży odrzut . polecam AK jesli porównujemy ze starem (zalezy tez od techniki gry)

2) Domniemam ze chodzi ci o jockera , obeya i inne bronie 1 strzalowe . nie polecam tych broni .

PS. Jezeli grasz z bronia dalekostrzelna to na 2 slot cos szybkostrzelnego do bliskich dystansów natomiast jak grasz z OCA albo shootgunem to jakis pistolet dalekostrzelny .

Opublikowano

Aha dzięki, ale joker chodziło mi o pistolet, taki raczej znany bo dużo widziałem gameplayi z właśnie nim :P

Ale mam pytanie czy żeby odblokować bossów (ostatnich dostępnych 'agentów' np. pan O. Moretti lub J. Teng w enforcerach) trzeba każdego z 8 poprzedników zaliczyć na maksa czy tylko wystarczą 4 poprzednich tak jak jest na drzewkach odblokowywania na różnych wikiach? :P

Opublikowano

Ale tu nie ma kolei bo są jakby dwie kolejki coś jakby takiego:

A - 1 2 3 4

B - 1 2 3 4

i niby że wystarczy że odblokuje drogę A i mam dostęp do tego bossa (ostatniego agenta czy jak oni tam są), czy muszę dwie drogi odblokować i wtedy mogę iść do bossa? czy mam zrobić drogę A i idę do bossa czy A i B??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam pytanie ;d

Mam problem otóż gdy uruchomiłem laucher i kliknołem start to za 30s wyskoczlo mi okienko APB Reloaded i po chwili znikło i nic sie nie włączało.Wszystkie wymogi spełbiam.Reinstall nie pomógł, ponowna instalacja tez.Proszę o szybko pomoc .

IDcncno.png

Opublikowano

You were kicked by Punkbuster for the following reason:

Punkbuster kicked player"..........."(for 0 minutes) this Pb server requiren(a1373C2.289)-Error loading Pbcl

1.Co to znaczy

2.jak to naprawić

3.prosze o szybką pomoc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

You were kicked by Punkbuster for the following reason:

Punkbuster kicked player"..........."(for 0 minutes) this Pb server requiren(a1373C2.289)-Error loading Pbcl

Też mam ten problem proszę o pomoc

Opublikowano

Mam takie pytanko. Zacząłem dopiero grać od 0. I jaki pistolet najlepiej od razu kupić ? Dla Enforcer. A i jak odblokować takie pistolety abym mógł ogłuszać a potem aresztować?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam pytanie ;d

Mam problem otóż gdy uruchomiłem laucher i kliknołem start to za 30s wyskoczlo mi okienko APB Reloaded i po chwili znikło i nic sie nie włączało.Wszystkie wymogi spełbiam.Reinstall nie pomógł, ponowna instalacja tez.Proszę o szybko pomoc .

a próbowałeś Naprawiać options-repair spróbuj może pomoże

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie bo jak już klikam PLAY na Gamefrist to wyskakuje mi okinko z APB i jak klikam START to nic się nie pojawia nawet jak czekam.

Prosił bym na szynką odpowiedź.

Z góry dziękuję

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam podobne pytanie do "sebek2332" po kliknięciu na "Start" nic się nie pojawia i na steam piszę że jestem online a nie w grze.Gra się ogólnie nie odpala pisałem do supportu nie odpisali.Proszę o odpowiedź,przedtem gra działała bez żadnego problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...