Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] BAN nie wiem na co?

wojgi6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc.dostałem bana na wszystkie konta CA.zmieniłem adres MAC.mam zmienne IP.zakładam nowe konto i dalej jest banik.co jeszcze mogę zrobić.płyta głowna została tylko, ale czy to jest ban na płyte ?

Opublikowano

Teraz Nexon zaczął dawać bany na ID dysku twardego, pomoże tylko reinstal systemu, możesz samodzielnie spróbować zmienić ID, ale jest to ryzykowne. Jakby co, tutaj masz TuTa:

http://www.mpcforum.pl/topic/540043-tut-zmiana-id-dysku-twardego/

Opublikowano

Tak. JEst Ban na płyte. Jak wszystko robiłeś i nic nie pomogło to znaczy że masz Bana na płyte. Aha zasadnicze pytanie: hackowałeś ??

no pewnie ze hakowałem,ale tylko na wallhaku.

Opublikowano

a ja mam lepszy problem :/

nie hackowałem a dostałem bana, mac adres zmieniony, ID dysku zmieniony + później reinstal windows i dalej klapa :/

jak zmienić ID plyty głownej czy jeszcze jest inna mozliwosc

Opublikowano

a ja mam lepszy problem :/

nie hackowałem a dostałem bana, mac adres zmieniony, ID dysku zmieniony + później reinstal windows i dalej klapa :/

jak zmienić ID plyty głownej czy jeszcze jest inna mozliwosc

Podaj nick sprawdzimy czy dostałeś bana bo mozesz mieć problem jak nie jeden że niby masz bana u siebie na pc nie wejdziesz a na innym pc wejdziesz

Podaj nick sprawdzimy czy faktycznie dostałeś bana

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...