Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana sygnaturki

Maksymus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry przepraszam za pozycjonowanie tematu, bowiem nie jestem pewien, czy właśnie w takowej kateogii powinien się on znajdować, ale przejrzałem całe forum i owa kategoria wydaje mi się być tą najbardziej odpowiednią.

Głównym i jedynym zagadnieniem tego tematu, które chcę poruszyć jest to, iż straciłem prawo do wyświetlania następującego obrazka w sygnaturce:

ban_pl_8831_511403.gif

Osobą, która zmieniła zawartość pola odpowiadającego za wygląd mojej sygnaturki jest RMCF1902. Pierwsza próba, polegająca na zwykłym zapytaniu się tego użytkownika, jaki był powód usunięcia mojej sygnaturki, zakończyła się, delikatnie mówiąc... "spławiająco": "Nie wiem, nie pamiętam, nie mam obowiązku zapisywania, czy zapamiętywania, skoro została usunięta to znaczy, że słusznie." - hmm... rozumiem, że bardzo ciężko jest czasami wysilić się o rzetelny i życzliwy kontakt, ale przecież skoro już "mamy władzę, to wolno nam robić wszystko i olewać ludzi", prawda?

Nie uzyskawszy pomocy od wyżej wymienionego użytkownika... chwila... czyżby osoba ta była Global Moderatorem? Tak, zgadza się! Czy powinna dbać o dobry wizerunek forum i utrzymywać kontakt z użytkownikami, udzielać im pomocy, informacji? Jak najbardziej... cóż, może jednak pozostawię to bez komentarza.

Na czym to ja... ah, tak. Nie uzyskawszy pomocy od wyżej wymienionego użytkownika, postanowiłem jeszcze raz przewertować zasady umieszczania sygnaturki. Czego nowego się dowiedziałem? Szczerze mówiąc nic. Wiem, że: "sygnatura może zawierać

? dowolną ilość obrazków (zawierała jeden obrazek i nic poza tym)

? obrazki o łącznych wymiarach 200x800 pikseli (wyżej podany obrazek jest wymiarów 88x31)

? ZABRONIONE są zewnetrznę adresy URL (obrazek nie zawiera żadnych hiperłącz, co znaczy, że kliknięcie weń nie przenosi nas do żadnego zewnętrznego adresu)

? liczbę linii nie większą niż 5 (zgadza się)"

Zwracałem się z tą prośbą do moderatora, który zabrał mi tę możliwość, nieuzasadniając swojego czynu, ale ten zwyczajnie mnie olał, więc tutaj - na forum - proszę o udzielenie mi informacji o popełnionym przeze mnie błędzie, jeśli takowy nastąpił. Jeśli nie - proszę o możliwość przywrócenia dawnej sygnaturki.

Opublikowano

To jest jako refilink do 20 dolars surf a to jest zabronione w regulaminie globalnym. Tyle i do spania, dobranoc.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Obrazek nie jest reflinkiem. Nie prowadzi do żadnej zewnętrznej strony, co znaczy, że nie tylko nie jest ref-linkiem, ale także nie jest żadnym linkiem. Jest obrazkiem.

Opublikowano

on tylko administratorem jest który mając cie głęboko gdzieś robi co mu się podoba bo MOŻE, zresztą nie tylko w twoim przypadku, widocznie mu się nie spodobała

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Weteran
Opublikowano

Jest to ref link bo płacą ci za to jak ktoś go ogląda.

Jeżeli na to klikniesz to przeniesie cię na stronę tego surf'a...

MPCForum jest darmowe, dlatego użytkownicy też nie powinni czerpać z niego zysków.

Wstawienie go tutaj także jest nie regulaminowe.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Ref-link (link polecającego) z definicji jest linkiem, który pozwala osobie, która go udostępnia (LINK) na dodatkowe zyski uzyskane przez użytkownika, który zarejestruje się przy jego użyciu.

Opublikowano

ale reflink bez względu w jakiej postaci jest czy linku czy obrazka czy napisu zawsze jest reflinkiem, nie ważne czy ktoś sie z niego zarejestruje czy nie

dodaj obrazek na forum ( wgraj do uploadu ) i podlinkuj do profilu swojego nikt ci nie powie ze to reflink, bo tam już możesz dawać reflinki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Miał rmcf racje usuwać Ci, przeczytaj regulamin, potem się kłóć. Może się myle ale za reflinki 7 dni lub perm..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Na forum jest ponad 400 000 uzytkowników myślisz, że będę zapisywał każdego nick i sygnaturkę którą mu usunąłem.... Wiesz jak wyglądał by mój komputer? Jak jeden wielki śmietnik. To, że Ci nie odpisałem na pw nie oznacza, że kogoś zlewam, ale nie siedzę 24 h na forum.

robem pierdzielisz głupoty.. zapraszam na pw bo jakoś tam taki mocny nie jesteś tylko przed uzytkownikami a tak to jesteś......

Close....

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...