Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yi ap czy ad

19mateo19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Master Yi Pod AP KOKSI na normal game 5 v 5, wtedy nawet jak twoja druzyna chce pushnac wieze a nie ma minionow wskakujesz pod turreta i wlaczas medytacje i ci wraca jakies 400 hp na 2-3 sec wiec turret nas nie zabije poza tym mamy zajebisty damage z tego skilla jedynego z resztą i wszyscy leżą POSTAĆ OP !:D

Master pod ad najlepszy na Draftowe gry i na 3 v 3, sami rozwalamy turreta itd co moze przewazyc o zwyciestwie.. Na draftówce też dużo pomaga bo mamy ogarnieta ekipe i rozkładamy wszystkich jak sie wyfeedujemy

Summoner Nick: DailyMotion

Region: Eu East&Nordic

Level: Cały czas rośnie

Postać: Irelia, Nidalee

1890551d27afb7d408a302aef2eb94fd.gif?1328103313

<facepalm>

Jak pomogłem Kliknij Lubie To ;>

Opublikowano

AD AD AD ;D

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Pod AP carrowalem elo 1200, wystarczy farma 120-150 creepow do 20 minuty i spokojne stanie na lini. W TFie odpalasz Q, czekasz na medytacji i Q + ulti znów rzuasz się na klienta. Tyle po nim. :D

actanie.jpg

Opublikowano

Pod AP carrowalem elo 1200, wystarczy farma 120-150 creepow do 20 minuty i spokojne stanie na lini. W TFie odpalasz Q, czekasz na medytacji i Q + ulti znów rzuasz się na klienta. Tyle po nim. :D

i padasz w 1 sec

Opublikowano

oj wątpie, że w 1 sekunde rozwalisz Yi pod ap. moj ziomek robił go pod AP tanka, na solo line i powiem wam, że nawet nasus nie robił problemów. Cały resp creepów pada od Q, a cofac sie nie musisz bo masz heal.

i padasz w 1 sec

Opublikowano

master yi pod ap z lichbanem i rabadonem to już jakieś 400 ap co robi ci 700 dmg z q (farmisz sie cały czas bardzo szybko) + z ręki jakieś 500 co robi że w team fightcie bijesz każdego wroga w cholere dmg i gdy włączysz meditate jesteś nie do zabicia jeśli nie mają heal reducing(np. ignite zmniejsza leczenie o 50%).

Bardzo przydatne rozwiązanie.

pod ad jest prosty do zabicia wystarczy slowa puścić i nie ma. Tak jak trynda.

Opublikowano

Wg. mnie kazdy z tych dwóch YI (:P) może zaświecić, wszystko zalezy od wprawy.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Grałem Ap a w przeciwnym zesople był Yi pod AD, Gdy włączyłem medytację Yi nie mógł mnie ubić, ale gdy już się skończyła padłem po 4 ciosach :\

Staty miałem 11/9/10 tamten zaś 18 killi reszty nie pamiętam,

Granie Ap sprawia mi większą przyjemność lecz jak dla mnie lepszy jest Ad

Opublikowano

zdecydowanie ap trzeba miec itemki na cd z Q rozwalisz kazdego a ad ciagle jakies tam masz dzieki E. gralem kilka razy yi ap na ad zawsze wygrywalem 1vs1

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

AD-DPS

AP-TANK

xD

Jak dlamnie to oba te buildy sa dobre :/ tak jak np. Ezreal jedni ogarniaja go pod ap a inni pod ad

Master yi pod ap to dlamnie wnerwiajaca postac xD bo jak jestes na lini i widzisz mastera yi to sobie myslisz o focusujemy go bo ma malp hp a tu jeb wpada gosc z alphy odpala medytacje i nic mu sie nie robi :/ jeszcze ten zasieg z Q jak sie dobrze miniony ustawia

gosc mnie z alphy na odleglosc Q z W xeratha nawalal przez miniony, hp zdzieral strasznie a jak ktos go nafeedowal to w 5 nie dalismy rade (fakt jak mu medytacja padla to on tez) ale potem caly jego team sie zlazl my bez ulti niektorzy z 50% many tylko :/ a raz tez widzialem mastera yi z 3 krwiopijcami i 3 tancerzami i gosc spokojne pente mogl zrobic xD wiec jak mowilem kazdy ma inny styl gry niektorym lepiej idzie ap yi a innym ad liczy sie to by nie feedowac :D

Opublikowano

Omg ludzie.. master pod ap jest bardzo dobry długo wysiedzi na lanie (dzięki medytacji) i ma dobry harras z alpha strika. Polecam grać nim i to szczególnie na midzie bo owni

<>

Opublikowano

Jak dlamnie to oboje koksza xD pozatym fakt ap yi ma tylko 1 skill pod ap ale jak mu sie uda to moze miec 0 cool downu xD jak w tym filmiku

gosc najpierw uzyl ulti, wpadl z alpha, zabil kogos odnowilo mu sie alpha to znow alphe i tak cisnie ulti tez mu sie resetowalo to odnawial tak sobie i gosc pente zaliczyl alpha strike z 0 cooldownem xD fajnie go potem wyzywali od hackerow/cheaterow xD

Opublikowano

AD jest dużo lepszy.

Na ap to tlyko Q i nic więcej.

W AD to masz E i Ulti a Q żeby doganiać jak uciekają.

To moje zdanie.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...