Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[niewidzialna ściana]

mucka12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem na wielu filmach np.

w pierwszym wychodzi mi cf client ale nie oto mi chodzi. w drugim na eagleye gdy skacze na dach nie dolatuje bo tam jest NIEWIDZIALNA ŚCIANA

czy da sie to wyłączyć? daje like

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Był kiedyś taki temat na forum, gdzie były opisane przyczyny clientów. A o ile się nie myle, to glitchowanie kończy się własnie clientem :)

"będę rozjeżdzał wam serca na dwudziestu calach"  B)

Opublikowano

Nie da się tego wyłączyć, bo jest to zrobione specjalnie, by nie bugować/glitchować.

Czasami, aż jest to męczące, bo jak gdzieś skoczysz to można załapać buga, że wlatuje się w podłogę, jednak jak już wyjdziesz z tej podłogi to wyskakuje Error :)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

tylko że na filmie gościu doskoczył więc przypadkwo tego nie zrobił i mu client error nie wyskoczył a i jeszcze jedno ostatnio jak grałem gosciu na eagle eyu skoczyl na cable cara widzialem to i na youtubie tez jest obejrzyjcie

nie chodzi mi o zaplantowanie ale chociaż o wejscie na cable cara

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Najwidoczniej, w niektórych bugach/glitchar Client Error nie wykrywa zagrożenia :)

Jak by cię ktoś zareportował za glitcha, i dałby zdjęcie jako dowód, to oni zrobili by tak, że Client Error bedzie to wykrywał :)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...