Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytań.

dawidson111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań technicznych.

1. Czy da radę zamienić nazwy itemków w polskiej wersji lola na angielskie ? ( Ps. Widziałem 2 albo 3 poradniki ale w żadnym nie działają linki, zależy mi także na najaktualniejszej wersji pliku )

2. Czy da radę zrobić to co wyżej, tylko z plikami od dźwięku ? To znaczy, chce mieć wszystko po polsku oprócz nazw itemków oraz dźwięków typu jesteś Legendom, czy penta kill.

Opublikowano

1.

Tak da się poprzez edycję pliku fontconfig.

2.

Tak da się dzięki sposobowi numer 1. Na angielskiej wersji gry podmieniasz wszystkie opisy na pl poprostu.

Da się pójść jeszcze dalej i zedytować polskiego clienta, podmienić dźwięki i wszystko co chcesz.

Ale to już wymaga więcej zabawy bo są w FMOD i raczej nie będzie Ci się chciało.

Klient LoL'a jest w całości edytowalny. Jak chcesz mogę zrobić tutorial z objaśnieniem co można zmienić.

Jak chcesz możesz dla jeszcze większej wygody zmienić te polecane przedmioty jakie wyświetlają Ci się w sklepie,

na własny build do danej postaci. Możesz tak zrobić z każdą. Ale to już za pomocą LoL Item Changer.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Nie wogle by było dobrze nawet o zmianie tam prostej grafiki czy nawet czegoś

@Razor

ja próbowałem same itemy z eng na pl copy i nie bylo nic zadnych napisów w grze

sciagnalem twoja wersje bylo ok. Co dokladnie skopiowales?

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...