Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmniejszyć okno gry ?

Glodelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbuje w config i nic , a bez zmniejszenia bot mi nie będzie działał .. :( Rozdzielczość mam 1600 na 900 pikseli , sos ..

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Dałem , ale dalej mi odpala na full ekran .

P.s

Odpalam przez obejście . Tzn. metin2client.exe

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

No to logiczne posuniecie. Blad w plikach czyli reinstal metina. To na pewno pomoże. Jak nie to wlaczaj metina przez ptaki

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

nie dziala ,robilem reinstal i nic .

Opublikowano

Nie wiem czy to coś da ale, sciagnij kamermoda i potem odpal przez window mode.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Należy zmniejszyć rozdzielczość w config , polecam 800/600 będzie mniejszy obraz jak ekran monitora. Tylko jak weźmiesz już przestawisz nie zapomnij wcisnąć ok. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...