Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] prosze o pomoc

komputer123453

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem. Sciągłem bf play4free wszystko sie włącza daje play now mapka się dość długo ładuje . Załadowała się pojawiam się i nagle na polski: Istnieje problem z twoim połączeniem . I tak cały czas i wywala z gry o co koman pisze +999 ping . ?????

1377531174-U173186.png

Opublikowano

jak reinstal jak dziś pobrałem i zainstalowałem ?

a chciałem sobie pograć bo patrzę fajna jakaś a tu taki głupi problem istniej problem z twoim połączeniem ;/ prosze pomóż ktos

aha i jak coś to jak reinstal ???

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak dziś pobrałeś to nie powinno być żadnych problemów, PB też masz świeże.

Przeskanuj kompa, sprawdź czy antywir Ci nie blokuje, spełniasz najmniejsze wymogi sprzętu ?

Opublikowano

ale mi pod koniec pobierania pisało że ktoś uzywa program pb bo nie wyłączyłem bo grałem w bfh . A i jeszcze czy jak dam uinstal gry to będe musiał ją od nowa sciągać ?

mam tę grę na dysku e nowy folder to nie przeszkadza i mam neta router

?????

POMOZE KTOSSSSS? ????????????????????????????????????????????

1377531174-U173186.png

Opublikowano

chyba tak zrobie ale pokaze ci jeszcze moj sprzęt : inter pentium dual CPU E2160 1.8 GHZ 1.00 GB ram wersja windowsa 2002 dodatek service pack 3 i nividia geforce 7300 1 karta graficzna i mam router 4 mb szybkość neta . Rano 2mb w nocy 4mb i jak pójdzie mi ?

GOGLUS odpisz

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wiesz mi się zdaje że to raczej wina systemu. Masz system 2002 dodatek service pack 3. A jeżeli się nie mylę to Bf P4F obsługuje od xp wzwyż.

nfsw_REMOS997.png
Opublikowano

Może po prostu niech powie jaki ma system bo jak się okaże, że Windows Milenium edition to....

Sam przecież on napisał że ma windows 2002...

nfsw_REMOS997.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbuj zainstalować cFos Speed

Program zmniejsza ping, więc może pomogła by CI to coś.

Problem z pingiem to bug, każdy w tej grze ma 999.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a zobacz czy kabel od internetu nie jest np. przy grzejniku.

mi kiedyś ciągle migał net (włączony/wyłączony zmieniał się co 0,5sek.) nie szło gier odpalić ale zobaczyłęm że kabel jest blisko grzejnika, odsunąłem poczekałem aż ostygł i działało normalnie ;0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...