Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nagrywanie filmików! Pomóżcie!

XerioSek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Miałem zamiar zacząć nagrywać filmiki na YouTube, nagrywałem już kiedyś, lecz przestałem i potem zepsuł mi się komputer i teraz znowu mam jakiś stary i chciałbym znowu zacząć.

Ściągnąłem program " CamStudio " do nagrywania filmików z gier przeglądarkowych, bądź pulpitu. Gdy kliknąłem przycisk, aby nagrać filmik z gry Shakes & Fidget rozczarowałem się, ponieważ strasznie mi laguje, gdy chcę nakręcić filmik..

Moje pytanie brzmi tak: Jest jakiś sposób aby zwalczyć lagi?

Czy jest to wina mojego PC'ta?

Parametry:

Procesor: AMD Duron processor 1,3 GHz

Pamięć Ram: 512 MB

Karta Graficzna: NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (32 MB)

Windows: XP

Czy jest to wina tego badziewia? Jeżeli tak to powiedzcie co mam w nim wymienić, aby chociaż te nagrywanie szło płynnie i aby nie było takich wielkich ścin podczas nagrywania...

Dziękuję i serdecznie pozdrawiam wszystkich, daję like'y za sensowne odpowiedzi!

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Ja mam taki problem

Mój komp 2x2.1 GHz 4 GB ramu i gdy nagrywam z MineCraft mam do max 20 FPS... Na normalu przy optifine, komp po formacie, wszystkie sterowniki, nie jest zaśmiecony, jaki może być problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...