Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Połączenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie problem mam serwer hamachi wszystko było dobrze ale dziś nagle ja mogę się połączyć z serwerem i nikt więcej na stronie serwera porty off-line all . Wszystko jest dobrze skonfigurowane bo ten problem wystąpił dziś wczoraj wieczorem działało wszystko .

Proszę o szybką odpowiedz .

Opublikowano

Jak masz router to masz kilka gniazdek przelacz do 2 taki kabelek w czarnej obudowie powino ci działać mi pomogło na serwerze hamachi...

:)

Opublikowano

Widzę że czytanie to jakaś specjalna sztuka na mpc -.- piszę kur** ja się łącze normalnie inni nie wczoraj było dobrze. od nowa serwer postawić puknij się tyle pracy w niego poszło ...

Opublikowano

Wyłącz zapore osobistą w antywirusie i powinno zadziłać przynajmniej u mnie tak było

i zobacz czy nie blokuje HLDS

albo wgl wyłącz antywirusa...

:)

Opublikowano

Hetisek spróbuj zrobić tak jak ja , dostałem u siebie na serwie testowym sztabki bo chce ci pomóc i zmieniło mi IP w Configure zobaczy czy tobie też nie zmieniło i popatrz na Configure całe może tam być błąd albo jak się rebotuję pisz postępy a pomogę ci z tym tak samo MPCFORUM .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...