Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] / [Problem]

diabekej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z początku chcę poinformować, że wiem że to w trochę złym miejscu piszę, ale tak naprawdę nie wiem czy jakiekolwiek miejsce na tym forum jest dobre do tego tematu, a tylko tutaj można się doczekać naprawdę szybkiej odpowiedzi.

Ten temat jest najbliższy mojemu zapytaniu ponieważ ostatnio dość dużo się zastanawiałem nad rozpowszechnianiem moich budowli na YTB.

A wiec chciałbym się zapytać, jak to jest z muzyką rozpowszechnianą w internecie.

Chodzi o muzykę w filmikach (nie własną). Wiem że za większość trzeba zapłacić, ale istnieje jakaś darmowa do wykorzystania ?

Trafiłem przez przypadek na "Licencje Creative Commons" Tylko nie zrozumiałem czy można za DARMO pobrać tą muzykę i wrzucić na filmik (oczywiście umieścić tam jakieś info na temat autora i utworu) czy coś trzeba kupić, żeby zostały ci udostępniona duża ilość muzyki ?

Z góry dziękuje będą LIKI.

A i jeżeli istnieje odpowiednie miejsce to mnie tam pokierujcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...