Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]własna strona

CJ221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ja z potrzebą

:D

Chcę założyć własne forum! na .pl ale ja nie chcę żeby pieniądze przelewem płacić tylko sms.

Jak jest Taka możliwość To Bardzo Dziękuję

zbyt duza sygna

Opublikowano

Heh, od ciebie pomocy nie chcę :D:D :D Jesteś zbyt OGARNIĘTY ^^

zbyt duza sygna

Opublikowano

No może jednak Ci pomogę, wiesz założyć strone nie jest tak łatwo szczególnie że z końcówką .pl . Czekam na ODP. :)

Agronas - 86 > ON

Agronas - 75x2 > ON

AtlantisMT2 - 180 > ON

Vabile - 0 lvl :D

Opublikowano

Tak w ogóle to jest domena, na której dopiero możesz trzymać stronę. Mówię tak jakbyś nie wiedział ;). Nie pamiętam dobrze, ale chyba na

http://domeny.pl/

widziałem taką opcję, głowy nie dam, ale coś słyszałem.

Pomogłem Ci? Daj plus. Rozczarowałem Cię? Daj minus.

"Ludzi lubimy za ich zalety, kochamy pomimo ich wad… "

Kuba998pl

Opublikowano

Nie kupisz domeny za smsa, jedynie na proserwer.pl

Kupowanie sms'em było by nieopłacalne dla serwisów oferujących domeny, więcej by stracili niż zyskali.

Opublikowano

Witam może ja ci to wyjaśnię :) Aby mieć forum potrzebujesz :

1. Hosting
  2. Domenę
  3. Skrypt forum najlepiej darmowe Mybb

Jeżeli interesuje cię płatność wyłączenie SMS udowodnię ci że to jest nie ekonomiczne liczymy ( w grę wchodzi jedynie proserwer.pl )

1. SMS

Pakiet max na rok SMS to koszt 216 zł + domena PL na 1 rok to 44 zł czyli razem to koszt 260 zł z samego portfela , a teraz ile rzeczywistości będziesz musiał zapłacić zakładam że wysyłasz sms za 30 zł to z konta stracisz 320 zł !

1. Przelew

Pakiet max na rok to koszt 140 zł + domena PL na 1 rok to 20 zł czyli razem to koszt 160 zł

______

Sumie SMS tracisz prawie 160 zł czyli drugie tyle ! . SMS jest to śmieszna i głupia forma płatności . Za 1 pełny pakiet SMS kupisz sobie aż 2 pakiety przelewem , a jeszcze jedno ceny domen są całkowicie inne niż są tam napisane ! co prawda pisze że 20 zł przelewem , ale to tylko za pierwszy rok ! potem jest już znacznie drożej bo aż 79 zł !

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Akurat na proserwer mają najlepszy współczynnik kwoty sms do kasy która trafia do naszego portfela . Popraw z domenyluka.pl na domenyluka.eu !

Ceny na domenyluka.eu są dosyć wysokie lepiej kupić sobie w chmurka.pl

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...